Dolar 32,3308
Euro 35,1814
Altın 2.247,37
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

Aksaray Belediyesi ABD ürünlerini boykot ediyor

Aksaray Belediyesi ABD ürünlerini boykot ediyor
Aksaray Anadolu AŞ
18 Ağustos 2018 18:31

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Amerika’nın Türkiye’ye ve özellikle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a karşı yaptığı çirkin saldırıların Türk milletinin duası ve desteği ile asla amacına ulaşamayacağını ifade ederek, Amerikan ürünlerinin boykot edilmesi kararına Aksaray Belediyesi olarak destek verdiklerini söyledi.

Başkan Yazgı yaptığı açıklamada, “Ülkemiz ve İslam coğrafyası üzerinde oynanan oyunlar devam etmektedir. Darbe girişimleri ve her türlü saldırılara rağmen ülkemiz ve milletimiz dimdik ayaktadır. Malumunuz olduğu gibi terör örgütü PKK’yı silahlandıran ve vatan haini FETÖ’yü koruyup kollayan Türkiye’ye yönelik esas tehlike ABD’den gelmektedir. ABD düşmanca tavır sergileyip direkt Türkiye’nin milli egemenliğine ve milli bütünlüğüne hedef almıştır. ABD’nin Türkiye’ye ve özellikle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a karşı yaptığı çirkin saldırılar Türk milletinin duası ve desteği ile asla amacına ulaşamayacaktır. Bizler de Aksaray Belediyesi olarak bünyemizde bulunan sosyal tesislerimizde ABD menşei içeren yiyecekleri ve içecekleri ‘boykot’ ederek alış ve satışlarının durdurulması kararını almış bulunmaktayız. Halkımızdan ABD ürünlerini almamalarını ve ABD’ye gereken tepkiyi göstermelerini istiyor, halkımızın bu konudaki desteği için şimdiden teşekkür ediyoruz” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.