Dolar 32,3361
Euro 35,1955
Altın 2.247,62
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

Aksaray Belediyesi Ramazan Bayramı’na hazır

Aksaray Belediyesi, vatandaşların Ramazan Bayramını huzurlu ve sorunsuz şekilde geçirmesi için bütün tedbirleri aldı.

Aksaray Belediyesi Ramazan Bayramı’na hazır
Aksaray Anadolu AŞ
24 Haziran 2017 17:59

Aksaray Belediyesi, vatandaşların Ramazan Bayramını huzurlu ve sorunsuz şekilde geçirmesi için bütün tedbirleri aldı

Belediye yetkilileri, Vatandaşların rahat ve huzurlu bir şekilde bayram yaşamalarını sağlamak için belediyedeki bazı birimlerin bayram süresince 24 saat kesintisiz hizmet vereceğini bildirdiler.

Su arıza, cenaze, ulaşım ve zabıta ekipleri bayram öncesi ve bayram sırasında vatandaşlardan gelen şikâyet ve istekleri değerlendirerek anında çözüme kavuşturacaklar.

Zabıta ekipleri, halkın rahat alış veriş yapması için çarşı merkezinde tedbir alacak. Ayrıca mezarlıkta duygu sömürüsü yaparak vatandaşlardan para talep etmeye çalışan dilenci ve sahte hocalara fırsat vermeyecekler.

Öte yandan Ramazan Bayramı öncesinde Aksaray’a gelen veya şehir dışına çıkmaya hazırlanan yolcuların her hangi bir olumsuz durumla karşılamaması için de bir dizi tedbirler alındı.

Aksaray Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminalinde, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerince bir takım tedbirler alınıyor. Her bayramda olduğu gibi Ramazan Bayramı süresince terminalde yaşanan yoğunluk nedeniyle yolcuların zor durumda bırakmamak için denetim başlatan ekipler, yolcuların tesis için rahatlıkla bulunabilmelerine olanak sağlıyor. Terminal içinde bulunan firma yazıhaneleri başta olmak üzere tesis içinde bulunan lokanta, büfe gibi gıda satışı yapılan umuma açık iş yerlerinde denetimden geçti.

Aksaray belediye başkanı Haluk Şahin Yazgı, Ramazan bayramı öncesi her türlü tedbirin alındığını belirterek “Halkımızın Ramazan bayramını rahat ve huzurlu bir şekilde geçirmeleri için belediye olarak gerekli tüm tedbirleri aldık ”dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.