Dolar 32,3379
Euro 35,1488
Altın 2.241,94
BİST 8.740,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 12°C

Aksaray Belediyesine kardeş ziyareti

Aksaray Belediyesi ile kardeş belediye olan Şırnak’ın Uludere İlçesi, Hilal Beldesi Belediye Başkanı Cevher Benek Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya nezaket ziyaretinde bulundu..

Aksaray Belediyesine kardeş ziyareti
Aksaray Anadolu AŞ
20 Ocak 2018 21:22

Aksaray Belediyesi ile kardeş belediye olan Şırnak’ın Uludere İlçesi, Hilal Beldesi Belediye Başkanı Cevher Benek Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Aksaray Belediyesi ile Hilal Belediyesi daha önce Kardeş Belediye olarak ilan edilmiş ve iki belediye arasında işbirliği protokolü imzalanmıştı.

Kardeşlik ilişkilerini pekiştirmek aynı zamanda da Belediyecilik konuları başta olmak üzere ekonomik, sosyal konularını görüşmek üzere Aksaray’a gelen Şırnak’ın Uludere ilçesine bağlı Hilal Belde Belediye Başkanı Cevher Benek, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ile görüştü.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, “Başbakanımızın başlattığı projede daha önce Hilal Beldesini kardeş belediye olarak belirlemiştik. Farklı bölgelerde bulunuyor olsak da aynı bayrak altında, aynı coğrafyada halkımıza hizmet ediyoruz. İmkânlarımız elverdiği sürece Hilal Beldesine destek vereceğiz” diye konuştu.

Kardeş Aksaray Belediyesini ziyaret etmekten mutlu olduğunu ifade eden Hilal Belediye Başkanı Cevher Benek, “Aksaray bizi kendine kardeş olarak gördü. Belde halkım adına Aksaray Belediye Başkanımıza ve tüm Aksaray halkına çok teşekkür ediyorum. Bizleri çok mutlu ettiniz. Bizlerde Ak Partili Belde olarak, sizlere kardeş, Türkiye Cumhuriyetine layık bir belde olmaya çalışacağız” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.