Dolar 32,5418
Euro 34,9429
Altın 2.426,49
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Per 30°C
Cum 27°C
Cts 24°C
Paz 24°C

Aksaray Belediyespor yönetimi istifa etti!

Aksaray Belediyespor yönetimi istifa etti!
Aksaray Anadolu AŞ
28 Eylül 2018 02:54

Aksaray Belediyespor’un yönetimine büyük ümitlerle gelen Emin Eroğlu başkanlığındaki yönetim kurulu istifa etti.

Aksaray Belediyespor Başkanı Emin Eroğlu ile birlikte yönetim kurulunda yer alan İlyas Dağdaş, Sedat Altındal, İsa Güzel, Ömer Ünalan ve Gökhan Canlı’da istifa eden isimler arasında yer aldı.

Siyah beyazlı yönetimde geçtiğimiz hafta da takımım Genel Kaptanı Nedim Deniz’de sosyal medya hesabından istifa ettiğini açıklamış, ligin ilk haftasında oynanan Nevşehir deplasmanına gitmemişti. Aksaray Belediyespor yönetim kurulu istifanın ardından yaptığı açıklama şöyle;

Aksarayspor Taraftarı ve Değerli Aksaray Kamuoyu,

Büyük bir heyecan ve şevkle çıktığımız şampiyonluk yolunda üzerimize düşen ve vaat ettiğimiz tüm sorumlulukları yerine getirmegayretimize rağmen çeşitli sorunlarla karşılaşmış bulunuyoruz.

Aksarayspor yönetimi olarak takımımızın başarısına gölge düşürmemek, önünü açmak adına üzerimize düşen her şeyi yapmanın verdiği huzurla ve vicdanımız rahat bir şekilde bırakıyoruz. Bu süreçte maddi manevi yönetimimize katkı sağlayan büyük Aksarayspor taraftarına teşekkür ediyoruz.Takımımızın başarısı için Aksarayspor’un her zaman destekçisi olacağımızı ilan ederiz ” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİLER

68 Aksaray Belediye Spor Kulübü’nden yapılan açıklamada da, “2018-2019 futbol sezonunda şampiyonluk parolasıyla çıkmış olduğumuz bu yolda elini taşın altına koyarak Aksaray Belediye Spor Futbol takımımızın başarısı için maddi ve manevi desteğini esirgemeyen, yönetim kurulu görevinden ayrılan sayın Emin Eroğlu ve yönetim kuruluna göstermiş oldukları çabadan dolayı hem kulüp hem de Aksaray spor camiası olarak teşekkür ediyoruz.

Bundan sonraki süreçte futbol takımımız Aksaray Belediyemizin oluşturacağı yeni yönetim kurulu ile hedefinden şaşmadan yoluna devam edecektir” denildi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.