Dolar 32,3755
Euro 34,9680
Altın 2.325,67
BİST 9.057,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Aksaray bir dört yıl daha kaybetmemelidir

Aksaray bir dört yıl daha kaybetmemelidir
Aksaray Anadolu AŞ
31 Mayıs 2018 16:02

Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray Milletvekili adayları Ali Abbas Ertürk, Pelinsu Yıldırım, CHP İl Başkanı Ramazan Koçak, Gülağaç İlçe Başkanı Muharrem Yıldırım ve teşkilat yöneticileri birlikte Gülağaç ilçesine ve Demirci Kasabasına giderek burada esnaflarla ve vatandaşlarla sohbet edip destek istediler.

CHP Milletvekili adayı Harita Mühendisi Pelinsu Yıldırım “16 yıldır milletvekillerine verdikleri desteğin karşılığında yeterli hizmet almadıklarını belirten yurttaşlar diğer yerleşim yerlerinde olduğu gibi Gülağaç’ta da “Artık Tamam” diyor” dedi.

CHP Aksaray Milletvekili adayı Harita Mühendisi Pelinsu Yıldırım, Aksaray’ın kendine has çok ciddi sıkıntılarının olduğunu ve çözüm beklediğini belirten Yıldırım “ Aksaray’ın son 15- 16 yılını kayıp yıllar olarak görüyorum. Aksaraylının kaybedecek bir dört senesinin daha olmadığını düşünüyorum. O anlamda hiçbirimiz şehirde imtiyazlı grupta yer almadığımız ve sorunları birlikte yaşadığımız için Milletvekili adayı oldum” dedi.

İLÇELER ÜVEY EVLAT GİBİ

Bir aydır sahada olduklarını ve aldıkları izlenimleri de anlatan CHP Milletvekili adayı Pelinsu Yıldırım, “Hemşerilerimiz ciddi değişim talebindeler. Hemşerilerimizde şehirdeki sahipsizliğe ciddi anlamda tepki var. Aksaray bölgesinde sahipsiz olduğu gibi ilçeleri de kendine has ayrı sorunlar yaşamaktadır. İlçeler şehrin adeta üvey evlatları gibi. Biz seçildiğimiz takdirde hem Aksaray’ın hem de ilçelerin vekili olacağız.” dedi.

SAHUR’DA HALKIMIZLA BULUŞTUK

CHP adayı Pelinsu Yıldırım, “ Saha çalışmalarında geceleri sahur programı düzenledik. Taksicilerle bir araya geldik, sahur yaptık. Sahurlarda yer sofrasında, samimi ortamda hemşerilerimiz bizleri sıcak karşıladılar. Aksaray’ımızın problemlerini konuştuk. O anlamda ne yapacağımızı konuştuk. Petrol istasyonunda yaptığımız sahurda petrol fiyatlarını konuştuk. Ekonomiyi konuştuk.” dedi.

İŞÇİ SERVİSİNDE İŞÇİLERİ DİNLEDİK

Sahur programlarının hemen ardından sabaha karşı saat 4.30’da, Organize Sanayi Bölgesinde çalışmaya giden işçi arkadaşlarımızın personel servisine bindik. İşçilerle Organize sanayi bölgesine gittik. İşçilerle Türkiye ve Aksaray’a dair sohbetler ettik. DEĞİŞİM, bizim seçim çalışması yaptığımız tüm meslek gruplarının, halk kesimlerinin ortak konusuydu. Halkımız ARTIK DEĞİŞİM istiyor ” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.