Dolar 32,3662
Euro 35,0212
Altın 2.326,21
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 18°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
18°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 26°C

Aksaray CHP: Terörü lanetliyoruz!

CHP Aksaray İl Başkanı Av. Ali Rıza Toprak, Merkez İlçe Başkanı Cihat Solum’la birlikte terörü kınama mesajı yayımladı..

Aksaray CHP: Terörü lanetliyoruz!
Aksaray Anadolu AŞ
19 Şubat 2016 00:54

CHP Aksaray İl Başkanı Toprak ve Merkez İlçe Başkanı Solum yayınladıkları mesajda şu ifadeleri kaydettiler:

“Ankara’da görev yapan Türk Silahlı Kuvvetleri personelini taşıyan servis araçlarına ve Diyarbakır’daki terör saldırısı nedeniyle terörü yapanları, teröre yandaş olanları, teröre göz yumanları, terörü önleme becerisini ve basiretini gösteremeyen tüm sorumluları LANETLİYORUZ!

Başbakanı, İç İşleri Bakanını, MİT Müsteşarını, Jandarma Genel Komutanını ve Emniyet Genel Müdürünü derhal istifaya davet ediyoruz.

Terör saldırısını gerçekleştirenler ve saldırının arkasındaki karanlık güçler, milletimizin dayanışma ve birlik duygusunu aşamayacak; Türkiye Cumhuriyetimiz ve tüm vatandaşlarımız, bu hain saldırıyla ulaşılmak istenen hedefin karşısında kararlılıkla duracaktır.

Cumhuriyetimizin başkenti Ankara’nın merkezinde gerçekleşen ve Diyarbakır Lice’deki terör saldırısının, tüm detaylarıyla aydınlatılması konusunda, kurumlarımızın üstlerine düşen görevi titizlikle yerine getireceklerine duyduğumuz inancı vurguluyor, bu alçak saldırıda hayatını kaybeden Türk Silahlı Kuvvetleri personelimize ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Terör şehitlerimizin ailelerine, sevenlerine, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ve tüm milletimize başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.