Dolar 32,3308
Euro 35,1814
Altın 2.247,37
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

Aksaray Dernekleri’nden MHP’ye tam destek

İstanbul Aksaray Dernekler Birliği Federasyonu, 45bin üyesiyle MHP’yi destekleme kararı aldı. Federasyona bağlı dernekleri temsilen; İncesu, Ihlara, Gaziemir ve Akçakent Dernek başkanları, MHP İl Binasında basın açıklaması yaptı..

Aksaray Dernekleri’nden MHP’ye tam destek
Aksaray Anadolu AŞ
25 Ekim 2015 17:03

İstanbul’da yaşayan Aksaraylıların kurduğu, Aksaray Dernekler Birliği Federasyonu üyeleri yaptıkları istişareler sonucunda, 1 Kasım genel seçimleri için Aksaray’da Milliyetçi Hareket Partisi’ni destekleme karar aldıklarını belirtti. Milletvekili Turan YALDIR” Bize olan güveni boşa çıkarmayacağız.”derken MHP il başkanı Ayhan EREL “İstanbul’daki, Aksaraylıların birlik ve beraberliklerini sağlayan bu derneklere teşekkür ederiz”dedi.

İncesu Derneği Başkanı Murat SERT yaptığı açıklamada, “AKP’li milletvekillerinin egemen olduğu dönemlerde Aksaray’a hizmet gelmezken,4-5 ay gibi kısa sürede Aksaray’ı temsil eden Turan YALDIR’ın milletvekilliği döneminde, Aksaray Tıp Fakültesine kavuşurken, 2 de bakan verildi. Demek ki bu iş iktidar işi değil çalışma işiymiş. Biz bu yüzden MHP’yi destekleme kararı aldık. Her şey Aksaray’ın daha iyi olması için.”dedi. Gaziemir Derneği Başkanı Ahmet ATMACA, Turan YALDIR’ın kısa sürede Aksarayımıza kazandırdıklarını görünce onu destekleme kararı aldıklarını dile getirirken, Ihlara Derneği Başkanı Muhammet KAYA ise , söz konusu Aksaray olduğu için kim daha iyi hizmet getirirse biz onu destekleriz. Turan YALDIR kısa süre içinde çok iyi şeyler yaptı bu yüzden MHP’yi destekleyeceğiz dedi.. Akçakent Derneği Başkanı Ahmet ALTAN ise “Siyasi konular farklıdır hizmet farklıdır. Şehrimize kim hizmet getirmişse biz onu destekleriz. Bu yüzden MHP”dedi.

Milletvekili ve adayı Turan YALDIR, Dernek Başkanlarına yaptıkları destek ve ziyaretten dolayı teşekkür etti. YALDIR “7 Haziranda bize kefil olup oy veren vatandaşlarımızın güvenini boşa çıkarmadık ve yine boşa çıkarmayacağımıza söz veriyoruz.”dedi. YALDIR “Aksaray’a hizmet yakışır sevgi ve mutluluk yakışır, biz elimizden geldiğince Aksarayımıza hizmet ederken hizmetlerimize de katlayarak devam edeceğiz.”dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.