Dolar 32,3341
Euro 35,1806
Altın 2.244,90
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

Aksaray Devlet Hastanesi’nde poliklinik sırası almak kolaylaşıyor

Aksaray Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Op.Dr. Himmet Durgut; Aksaray Devlet Hastanesine, polikliniklerden sıra almayı kolaylaştıran KİOSK Sisteminin kurulmaya başlandığını ve önümüzdeki günlerde kurulma işlemlerinin tamamlanacağını açıkladı..

Aksaray Devlet Hastanesi’nde poliklinik sırası almak kolaylaşıyor
Aksaray Anadolu AŞ
9 Mart 2016 17:44

Durgut; “2016 yılı hedeflerimizden olan Aksaray Devlet Hastanesine KİOSK Sistemi kurulmasıydı.  İlk cihazımızı deneme amaçlı olarak Göğüs Hastalıkları kliniğimizin binasına kurmuştuk. Yeni gelen 3 cihazı da B bloğa kurup, hastalarımızın hizmetine sunduk.  Amacımız, KİOSK sistemi ile hastalarımızın polikliniklerden daha kolay sıra almalarını sağlayarak, banko ve ilk kayıtların önünde sabah saatlerinde oluşan yığılmalarının önüne geçmektir” dedi.

KİOSK (sıramatik) sistemiyle ilgili Aksaray Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr. Cengizhan Kılıçaslan da yaptığı açıklamada; “KİOSK (sıramatik) sisteminin, herhangi bir görevliye ihtiyaç duyulmadan sıra alınmasını sağlayarak hastaların uzun kuyruklar önünde beklemelerini önlediğini söyledi.

Başhekim Kılıçaslan: “Hastaların bankolarındaki görevlilerin yardımlarına ihtiyaç duymaksızın, istediği poliklinikten ve hekimden, istediği saatte sıra numarası almasını sağlayan sistemi Aksaray Devlet Hastanesine kurduk. İlk KİOSK cihazını hastanemizin D blok binası olan M.Yazıcı Göğüs   Hastalıkları Kliniği binasına kurmuştuk. 3 yeni gelen cihazımızı da B bloğa kurduk. Hastalarımız T.C Kimlik numarasını dokunmatik ekrana girerek istediği hekimi seçip, barkodunu da alarak istediği saatte muayene olabilecekler.

Ayrıca KİOSK cihazı, SSK ve BAĞ-KUR, Emekli Sandığı ve Yeşil Kart hastalarının muayene kaydı yapılmadan önce provizyon işlemlerinin yapılmasını otomatik olarak sağlıyor. Hasta banko ve kayıt noktalarına uğramadan direkt olarak doktorun polikliniğinin önüne giderek muayene sırasını bekliyor” dedi.
İlerleyen günlerde hastanede bulunan KİOSK cihazlarının sayılarının arttırılacağını ifade eden Aksaray Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr. Cengizhan KILIÇASLAN; “Aksaray Devlet Hastanesine toplamda 17 KİOSK cihazı yerleştirmeyi planlıyoruz. Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ile de görüşüp, onayını aldık. Bir tane de KİOSK cihazını Aksaray Belediyesinin alt katına yerleştireceğiz. Hastalarımız, hastaneye gelmeden sıralarını çarşıdaki KİOSK’tan alıp gelebilecekler” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.