Dolar 32,3228
Euro 35,1013
Altın 2.301,52
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
20°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 26°C

Aksaray Emniyet Müdürlüğü’nden geniş katılımlı iftar yemeği

Aksaray Emniyet Müdürlüğü’nden geniş katılımlı iftar yemeği
Aksaray Anadolu AŞ
25 Mayıs 2019 00:49

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğünün ev sahipliğinde düzenlenen geleneksel iftar programına toplumun her kesiminden misafir katılım gösterdi.

Aksaray Emniyet Müdürlüğünün geleneksel olarak düzenlediği iftarda Vali Ali Mantı, Belediye Başkanı Evren Dinçer, il protokolü, şehit aileleri, gaziler ve yakınları, emniyet müdürlüğü çalışanları, yakınları, polis akademisi öğrencileri, huzur evi sakinleri, yetiştirme yurdunda kalan çocuklar, yurt dışından Aksaray’da yükseköğrenim gören öğrenciler, basın mensupları ile çok sayıda vatandaş İl Emniyet Müdürlüğü iftar sofrasında buluştu. İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ misafirlerini kapıda karşılayarak tek tek ilgilendi. Bu yıl emniyet müdürlüğünde düzenlenen iftar programında TRT Sanatçısı Orhan Çakmak sahne alırken, Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından çocuklara oyuncak dağıtıldı. Akşam ezanı ile birlikte orucunu açan davetliler hep birlikte TRT Sanatçısı Orhan Çakmak’ın sesinden ilahiler dinledi.

“Kolluk kuvvetlerimizi Allah korusun”

Aksaray Valisi Ali Mantı, “Yaklaşan Ramazan Bayramınızı şimdiden en içten dileklerimle kutluyorum” diyerek başladığı konuşmasında, “Mevlam ülkemizi her türlü kavgadan, kargaşadan ve fitneden korusun. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Türk Milleti ilelebet payidar kalsın. Bizleri böylesi güzel bir ortamda bir araya getiren İl Emniyet Müdürümüze ve personelimize teşekkür ediyorum. Kolluk kuvvetlerimizi Mevlam her türlü tehlikelerden korusun. Nice güzel Ramazanlara erişmek dileğiyle emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

“Huzur ve refah diliyorum”

İftar Programında konuşan İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ ise, “Ülkemizin içinden geçtiği, birlikteliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz bu müstesna günlerde, iftar soframızı onurlandırdığınız için hepiniz çok teşekkür ediyor, mübarek Ramazan-ı Şerif’in bereketinin ülkemiz, milletimizle birlikte tüm insanlığa, huzura refaha vesile olmasını temenni ediyorum” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.