Dolar 32,3346
Euro 35,2006
Altın 2.247,92
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 9°C
Cts 11°C

Aksaray Emniyet Müdürü değişti

Bir süredir beklenen Emniyet Müdürleri Kararnamesi yayınlandı. Buna göre Ardahan Emniyet Müdürü Selami Hüner Aksaray Emniyet Müdürü olarak atandı..

Aksaray Emniyet Müdürü değişti
Aksaray Anadolu AŞ
26 Ekim 2016 12:24

Bir süredir beklenen Emniyet Müdürleri Kararnamesi yayınlandı. Buna göre Ardahan Emniyet Müdürü Selami Hüner Aksaray Emniyet Müdürü olarak atandı.

Kararname ile 34 İl Emniyet Müdürü merkeze alınırken, 24 İl Emniyet Müdürü ile 2 Daire Başkanının yeri değiştirildi. İlk ataması yapılan İl Emniyet Müdürü sayısı ise 37 oldu.

Bu atamalara göre, Aksaray Emniyet Müdürlüğüne ise Ardahan Emniyet Müdürü Selami Hüner atandı.

HaberAksaray.com olarak yeni Müdürümüz Selami Hüner’e hoşgeldiniz der, görevinde başarılar dileriz.

Selami HÜNER kimdir?

Aksaray yeni Emniyet Müdürü kimdir?

1984 Polis Koleji, 1988 Polis Akademisi mezunudur. Sırasıyla İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü farklı birimleri, Brüksel Başkonsolosluğu Misyon Koruma, Sivas İl Emniyet Müdürlüğü Divriği ve Gemerek İlçe Emniyet Müdürlüğü, İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Bayındır ve Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Şube, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İl Emniyet Müdür Yardımcılığı, Adile Sadullah MERMERCİ Polis Okulu Öğretmen Emniyet Müdürü olarak görev yapmıştır.

Polis Başmüfettişi iken 14.05.2014 tarih ve 2014/417 sayılı Kararname ile Ardahan İl Emniyet Müdürü olarak atanmıştı.

Evli ve iki çocuk babasıdır. İngilizce bilmektedir..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.