Dolar 32,3352
Euro 35,1602
Altın 2.243,23
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

Aksaray Gazeteciler Cemiyeti kuruldu

Aksaray’da medya kuruluşu sahipleri ve ajans temsilcileri ile çalışanlarından oluşan Aksaray Gazeteciler Cemiyeti kuruluşunu tamamladı ve ilk ziyaretini de AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay’a yaptı..

Aksaray Gazeteciler Cemiyeti kuruldu
Aksaray Anadolu AŞ
25 Mart 2017 12:43

Aksaray’da medya kuruluşu sahipleri ve ajans temsilcileri ile çalışanlarından oluşan Aksaray Gazeteciler Cemiyeti kuruluşunu tamamladı ve ilk ziyaretini de AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay’a yaptı.

AK Parti İl Başkanı Abdülkadir Karatay; Yerel medyanın önemini biliyoruz

Aksaray Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Karatay, Aksaray merkez de resmi ilan alan yedi gazeteden beş gazete Aksaray Posta, Aksaray Egemen, Aksaray 68 haber, Aksaray Yenigün ve Aksaray Güncel Gazetesi ayrıca Sultanhanı Kervan Gazetesi, ilimizde görev yapan haber ajansları Doğan Haber Ajansı, İhlas Haber Ajansı, TRT Haber Ajansı ve Anadolu Haber ajansının temsilcileri ile birlikte cemiyetimiz oluşturduk. İlimizde gazetecilerin birlik ve beraberliği, dayanışması adına cemiyette sağladık” dedi.

AK Parti il Başkanı Abdulkadir Karatay’da, Gazeteciler cemiyeti olarak zannedersem Aksaray’ın en güçlü cemiyeti oldunuz. 5 resmi ilan gazete, 4 ajansla birliktesiniz. Tebrik ediyoruz. Biz yerel medyanın başta 15 Temmuz olmak üzere Türk Milletine Türk devletine katkısını hep birlikte yaşadık. Öncelikle bundan dolayı tebrik ediyorum. 15 temmuz gecesi yerel medya ulusal medyanın da bir kısmı ile beraber, Türkiye’nin kırılma noktasında çok önemli bir görev üstlendi. Biz defalarca teşekkür ettik ama ne kadar etsek azdır. Vatandaşın bilinçlenmesi konusunda o gün olağanüstü bir süreç yaşandı. Onun öncesinde yerel medya doğru bilginin doğru zamanda halkımızla siyaset arasındaki diyaloğunu bilgiyi sağlaması açısından çok önemli görevler yapmaktadır. Aksaray’da cemiyetinizde 5 yerel gazete 4 haber ajansı ile birlikte çok önemli bir pozisyon yakalanmış, cemiyetin sizlere ve Aksaray’ımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Önümüzdeki süreçte cemiyetin daha aktif şekilde çalışması ve basını yönlendirmesi , vatandaşlarımızın bilgilendirilmesi açısından önemsiyoruz. Allah hayırlı mübarek eylesin, görevlerinizde başarılar diliyoruz” dedi.

Aksaray Gazeteciler Cemiyetinin Başkanlığını Yenigün Gazetesi ile TRT Aksaray Muhabiri Yaşar Karatay yapıyor. Cemiyette Aksaray Posta Gazetesi’nden Bilal Bölükbaş, Aksaray 68 Haber Gazetesi’nden Hamit Özkök, Nazmi Çalışkan, Cumali Dağ, Aksaray Egemen Gazetesi’nden Erdal Kara, Erkan Altuntaş, aynı zamanda Anadolu Ajansı Muhabiri Oğuzhan Demiray, Aksaray Güncel Gazetesi’nden Ramazan Koç, Fadime Vurgun, Elif Budak, Yenigün Gazetesi’nden Gökten Öztürk, Bekir Tosun, İhlas Haber Ajansı’ndan Yasin Can, Doğan Haber Ajansı’ndan Hasan Bölükbaş ile birlikte ziyaret gerçekleştirdiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.