Dolar 32,3652
Euro 34,9704
Altın 2.323,66
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 18°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
18°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 26°C

Aksaray halkı ve esnaflardan teröre karşı dik duruş

Ülkemiz üzerinde oynanan oyunlar ve hain terör saldırıları tüm yurtta olduğu gibi Aksaray’da da lanetlenerek kınanıyor.

Aksaray halkı ve esnaflardan teröre karşı dik duruş
Aksaray Anadolu AŞ
19 Aralık 2016 12:53

Ülkemiz üzerinde oynanan oyunlar ve hain terör saldırıları tüm yurtta olduğu gibi Aksaray’da da lanetlenerek kınanıyor.

Ülkenin birliği ve bütünlüğünün korunması uğruna çok sayıda evladını şehit veren Aksaray’da halk teröre karşı birleşerek tek yürek oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, “Buradan tüm vatandaşlarıma sesleniyorum, Anayasamızın 104. maddesine göre Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin başı olarak, PKK’sıyla, DEAŞ’ıyla, FETÖ’süyle, DHKP-C’siyle ve tüm diğerleriyle, adı, söylemi, yöntemi ne olursa olsun, tüm terör örgütlerine karşı milli bir seferberlik ilan ediyorum.” Şeklindeki çağrısı Aksaray’da da büyük ilgi ve destek gördü.

Ülkenin birliği ve bütünlüğünün korunması adına Aksaray halkı ile birlikte 15 Temmuz darbe girişimi sırasında dimdik ayakta duran ve her türlü mücadeleyi sürdüren Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Milli seferberlik çağrısı üzerine Aksaray’da ki esnaflara ve işyerlerine binlerce Türk bayrağı dağıttırıyor. Bir hafta boyunca tüm esnaflara Türk bayrağı dağıtılacağı bildirildi.

Aksaray Belediyesinin dağıttığı Türk bayraklarını işyerlerine asan tüm esnaflar “ Bu ülke, bu vatan bizimdir. İç ve dış hainlere fırsat vermeyeceğiz. Allah’ın izniyle vatanımızın ve milletimizin birliğini bütünlüğünü korumak adına gerekirse canlarımızı feda edeceğiz.” şeklinde konuşarak teröre ve hainlere karşı tek yürek olduklarını ifade ettiler.

Belediyenin Türk bayrağı dağıtmasını çok anlamlı bulduklarını ifade eden bazı esnaflar. “Gün birlik ve beraberlik günü. Sağ olsun belediye başkanımız Haluk Şahin Yazgı her zaman olduğu gibi bizlerle beraber. Bizlere Türk Bayrağı verdi. Bizlerde her zaman onların yanındayız. Allah Cumhurbaşkanımızdan ve belediye başkanımızdan razı olsun. Bu millet tek vücut tek yürek olduğu sürece birliğimizi ve beraberliğimizi kimse bozamaz” şeklinde konuşarak, kendilerine dağıtılan Türk bayrağı için Başkan Haluk Şahin Yazgı’ya teşekkür ettiler..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.