Dolar 32,3660
Euro 34,9560
Altın 2.325,42
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Aksaray Halkına verdikleri sözü yerine getirmeye davet ediyorum!

MHP Aksaray İl Başkanı Av.Ayhan Erel yaptığı yazılı açıklamada; AKP iktidarının seçim zamanında Aksaray Halkına verdikleri sözü yerine getirmeye davet ediyorum dedi..

Aksaray Halkına verdikleri sözü yerine getirmeye davet ediyorum!
Aksaray Anadolu AŞ
9 Aralık 2015 18:06

MHP Aksaray İl Başkanı Av. Ayhan Erel  yaptığı yazılı açıklamada;

“AKP İktidarının seçim zamanında Aksaray Halkına verdikleri sözü yerine getirmeye davet ediyorum diyerek, Sağlık Bakanımız  Sayın Mehmet Müezzinoğlu ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Cenap Aşçı, 400 yataklı Aksaray Devlet Hastanesinin 7 Ekim 2015 Tarihinde katıldıkları  temel atma töreninde Sağlık Bakanımız; “Milletçe birlik olmaya, birbirimizi daha çok sevmeye ve o hedefe güçlü bir şekilde hep birlikte yürümeye ihtiyacımız var. 2 Kasım’da Aksaray’da anjiyo yapılmaya başlanacak. Yoğun bakım ve diğer alanları da hizmete girecek. Seçim yatırımı olmasın diye 2 Kasım tarihinde başlatacağız.” Şeklinde bizlere müjde vermişti. Yine daha öncede  AKP  yetkilileri “Aksaray Devlet Hastanesinde, 2015 yılından itibaren Koroner anjiyografi yapılabilecek. Aksaray; Sağlık alanında yıllardır beklediği yeni yatırımlara kavuşuyor. Akılcı ve etkili yönetimle Aksaray’ın sağlık sorunları bir bir çözülüyor.

Son olarak halkımızın yıllardır eksikliğini hissettiği “Anjiyografi” cihazı Aksaray’a kazandırılıyor. “şeklindeki beyanları hafızalarımızda yerini muhafaza ediyor. Aksaray Devlet Hastanesinin 2013 yılı Kardiyoloji poliklinik verilerine göre, Aksaray ve bölgesinde yılda 3000-3500 arası kalp hastası, koroner anjiyografi, pil, ICD ve elektrofizyolijik işlemler için il dışına sevk edilmek zorunda kalıyorlar, Sayın Bakanımızı  ve AKP yetkilerini verdikleri  sözü yerine getirmeye davet ediyoruz. Zira  2 Kasım 2015 tarihinden  bu yana yaklaşık 40 gün geçmiştir. Hazır denilen ünitenin bir an önce hastalarımızın hizmetine sunulması gerekmektedir. Aksi halde bu taahhüdün sadece  seçime yönelik bir beyan olduğunu vatandaş düşünmeye başlamıştır. Bu hizmeti yerine getireceklere şimdiden Aksaray halkı adına teşekkür ediyor, Aksaray’a hizmet edenlerin, sorunlarını çözenlerin destekçisi, verilen taahhüt ve sözlerin takipçisi olacağımızı da kamuoyu ile paylaşmak istiyoruz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.