Dolar 32,5561
Euro 34,8438
Altın 2.432,17
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Per 30°C
Cum 28°C
Cts 27°C
Paz 26°C

Aksaray için gece gündüz çalışacağım!

Aksaray’a görevlendirilmekten büyük mutluluk duyduğunu belirten Vali Pekmez, Aksaray için gece gündüz çalışacağını söyledi..

Aksaray için gece gündüz çalışacağım!
Aksaray Anadolu AŞ
14 Haziran 2016 01:42

Aksaray’ın yeni Valisi Aykut Pekmez, Aksaray Valilik binasının bulunduğu Hükümet Meydanı’nda Garnizon Komutanı Albay Levent Ölmez, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, daire müdürleri, sivil toplum örgütü başkanları ve diğer protokol üyeleri tarafından karşılandı.

Protokolün uzun kuyruk oluşturduğu hükümet meydanına gelen Vali Aykut Pekmez, aracından iner inmez ilk önüne çıkan vatandaşla selamlaştı. Ardından protokol üyelerine yönelen Vali Pekmez, garnizon komutanı ve belediye başkanı başta olmak üzere tüm protokol üyeleriyle tek tek selamlaşarak tanıştı. Tanışmanın ardından Aksaray Valilik makamına çıkan ve makamına oturan Vali Pekmez, burada basın mensuplarına bir açıklama yaptı.

Aksaraylılara Hizmet Etmekten Onur Duyacağım

Aksaray’a görevlendirilmekten büyük mutluluk duyduğunu belirten Vali Pekmez, Aksaray için gece gündüz çalışacağını söyledi.

Herkes ile birlik ve beraberlik içinde çalışacaklarını kaydeden Vali Pekmez, şu ifadeleri kullandı: “Aksaray’ı hak ettiği yere getirmek için, Aksaray’ı Aksaray’da yaşayanlar için daha iyi yere getirmek için başta ben olmak üzere milletvekillerimiz, kaymakamlarımız, belediye başkanlarımız, müdürlerimiz, il genel meclis üyelerimiz, muhtarlarımız, STK’larımız ve basın mensuplarımız ile birlikte hep beraber birlik ve beraberlik içinde çalışacağız.

Ben Aksaray’ın hayrına olan bütün işlerde gece gündüz demeden, yağmur çamur demeden çalışmaya gayret göstereceğim. Bakanlar Kurulu kararı ile Aksaray Valiliğine atandım. Bugün de resmen ve fiilen bu görevimize başlamış olduk. Şahsıma ve ilimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Aksaray ile Aksaraylılara hizmet etmekten onur duyacağım. Aksaraylıların hizmetkarı olacağız. Benim ilk görev yerim Bilecik Yeni Pazar idi. Öyle güzel bir söz var ki, insanı yaşat ki devlet yaşasın. Görev süremizce inşallah biz de bu nasihati uygulamaya çalışacağız.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.