Dolar 32,3390
Euro 35,1195
Altın 2.238,65
BİST 8.760,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 12°C

Aksaray Kadın Platformu ziyaretlerine devam ediyor

Adile Ataklı: “Modern hayat ve teknoloji çocuklarımızı olumsuz yönde de etkiliyor. Değerler eğitimi ve geleneklerimizi gençlerimize daha iyi anlatmalıyız”

Aksaray Kadın Platformu ziyaretlerine devam ediyor
Aksaray Anadolu AŞ
24 Ekim 2015 15:17

Aksaray Valisi Şeref Ataklı’nın eşi Adile Ataklı Hanımefendi öncülüğünde 1 yıl önce kurulan Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın eşi Hasibe Yazgı, Emniyet Müdürü Mehmet Aslan’ın eşi Zehra Aslan, kadın dernekleri ve sivil toplum kuruluşlarının bayan yöneticileri ve üyelerinin oluşturduğu Aksaray Kadın Platformu, Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal ve İl Müftüsü Cemalettin Bal’ı ziyaret etti.

Aksaray’a kadın gözüyle, kadın eliyle ivme kazandırmak istediklerini ifade eden Adile Ataklı, ‘’ Kadının gücüne çok inanıyoruz bir yerde kadın varsa işlerin birazda farklı gideceğini biliyoruz. Bizler bu noktada güzel şeyler yapmak istiyoruz ‘dedi.

Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal ve İl Müftüsü Cemalettin Bal’ı ziyaret etmedeki amaçlarını açıklayan Adile Ataklı, ‘Hepimiz kadın ve anneyiz çocuklarımız konusunda hepimiz çok duyarlıyız. Toplumda çocukların gelişme ve yetişmesi sırasında gözlemlerimiz var. Kadın Platformu üyeleri olarak bir araya geldiğimiz de hep konuşuyoruz. Bazı değerlerimizde biraz zayıflamalar oldu. Modern hayat ve gelişen teknoloji ile beraber çocuklarımızda rol modeller farklı kişiler oldu. Kültürel değerlerimiz, geleneksel değerlerde zayıflama oldu. Bu noktada hep beraber bir şeyler yapılması gerektiği bilinci ile ortak projeler gerçekleştirmek istiyoruz’ dedi.

Milli Eğitim ve İl Müftülüğünün değerler eğitimi konusunda kendi alanlarında eğitim çalışmaları gerçekleştirdiğini vurgulayan Adile Ataklı, “Aksaray da bu konuda hassasiyetle yaklaşım ve çalışmalar var. Bizlerde katkı sunacağımız bu çalışmalara destek olmak istiyoruz. Karşılıklı fikir alışveriş yaparak hep beraber geleceğimiz teminatı olan çocuklarımızın ahlaklı, vatanına milletine hayırlı işler yapma gayreti ile çalışan bireyler olarak yetişmesini istiyoruz’dedi.

Kadın Platformu üyelerini değer eğitimi ve bu yönde yapılan çalışmalar hakkında bilgilendiren Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal ve İl Müftüsü Cemalettin Bal, bu yönde yapılacak çalışmalarda kendilerine destek olmalarından memnuniyet duyacaklarını ifade ettiler..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.