Dolar 32,3404
Euro 35,0988
Altın 2.239,16
BİST 8.807,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 12°C

Aksaray Kızılay’da yeni başkan Efrayim Şişman

Aksaray Kızılay Şube Başkanlığı için TÜMSİAD toplantı salonunda gerçekleştirilen olağan kongrede, yeni başkan Efrayim Şişman oldu..

Aksaray Kızılay’da yeni başkan Efrayim Şişman
Aksaray Anadolu AŞ
1 Mart 2016 00:23

Yapılan yoklamanın ardından, üyelerden Bülent Barış Şişman oy birliği ile divan başkanı seçildi. Daha sonrada Atatürk, Şehitlerimiz ve şehit Kızılaycılar için saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Genel kurul öncesinde eski Başkan Ahmet Ağaçlı , 2013 – 2014 ve 2015 yılı faaliyet raporu ile gelir ve giderlerin görüşülmesini oya sundu. Ardından da Başkan Ağaçlı faaliyet raporunu okudu. Kongrede 2013 – 2014 ve 2015 yıllarına ait denetçi raporları görüşülerek oya sunuldu. 2013 – 2014 ve 2015 yılları şube yönetim kurulunun ibrası ve 2016 – 2017 ve 2018 yılı Şube Eylem Planı görüşüldü ve oya sunuldu. 2016 – 2017 ve 2018 yılı tahmini bütçesinin tetkiki ile kullanılması hususunda şube yönetim kuruluna yetki verilmesi görüşülerek oya sunuldu. Dilek ve tekliflerin incelenmesinden sonra Kızılay Genel Merkezine arz, karara bağlandı.

Aksaray Kızılay Şube Başkanlığı’na Oy kullanımından sonra oyların tamamını alan Efrayim Şişman getirildi.

Yapılan olağan kongre sonrası açıklama yapan Efrayim Şişman , Türk Kızılay’ın, 11 Haziran 1868 tarihinden bu yana 148 yıldır ülkede ve dünyanın dört bir yanında afet, savaş, çatışmalardan olumsuz şekilde etkilenen insanların çaresizliklerini gidermek, kederlerini dindirmek, üzüntülerini sevince dönüştürmek için gayret gösteren ve üzerine düşen görevleri hakkıyla yerine getirmenin çabası içinde olan bir kurum olduğunu belirtti. Ayrıca her zaman fakirin, düşkünün sesi olan , yardıma ihtiyacı olan vatandaşlara imkanlar dahilinde el uzatan, her türlü muhtacın yanında bulunan ve ona gereken yardımı sağlayan bir kurum olarak yeni seçilen yönetimi ile görevlerini en iyi şekilde yapacaklarını ifade etti. Efrayim Şişman sözlerini ise daha önce bu kutsal göreve hizmet eden bütün fedakar insanlara hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek noktaladı.

Türk Kızılay’ı Aksaray Şubesi Yönetim Kurulu Asıl Üyeliğine;
Şube Başkanlığına Efrayim Şişman, Yönetim Kurulu Üyeliğine Eren Öztürk, M.Emin Tetik, Erkan Koç, Hamız Ali Kılıç, Yavuz Selim Dirican, Süleyman Duran seçildi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.