Dolar 32,3401
Euro 35,1021
Altın 2.310,34
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
20°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 26°C

Aksaray Ticaret Borsası’nda İŞKUR Hizmet Noktası açıldı

“Çalışma Hayatında Milli Seferberlik” projesi kapsamında Aksaray Ticaret Borsası bünyesinde İŞKUR hizmet noktası açıldı.

Aksaray Ticaret Borsası’nda İŞKUR Hizmet Noktası açıldı
Aksaray Anadolu AŞ
8 Nisan 2017 17:02

“Çalışma Hayatında Milli Seferberlik” projesi kapsamında Aksaray Ticaret Borsası bünyesinde İŞKUR hizmet noktası açıldı.

ATB hizmet binasındaki İŞKUR hizmet noktasının açılışına, Ak Parti Grup Başkan Vekili İlknur inceöz, Ak Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Çalışma Genel Müdürü Nurcan Önder, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İstihdam Politikaları Daire Başkanı İbrahim Demircan, SGK İl Müdürü Bilal Aygün, Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, Aksaray Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleri, çok sayıda esnaf ve davetli katıldı.

Aksaray İŞKUR İl Müdürlüğü ile Aksaray Ticaret Borsası arasında “Hizmet Noktası” protokolü imzalandı.

İŞKUR Hizmet Noktası açılış töreninde bir konuşma yapan Ak Parti Grup Başkan Vekili İlknur İnceöz Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök’ten ve Yönetiminden övgü ile bahsederek “Daha önceden burası düz bir arazi idi. Hamit Başkan hayal etti ve böyle güzide bir mekânı Aksaray’a kazandırdı. Kendisine ve yönetimine teşekkür ediyorum“ dedi.

İnceöz “Bu gün 4. İŞKUR hizmet Noktasının açılışını yapmaktayız. Bu aslında bir şeyi de gösteriyor. Aksaray’ın gelişmişliğini gösteriyor. Aksaray’ın gelişen değişen yüzü ile beraber ihtiyaçlarının ne kadar farklılaştığını ve o ihtiyaçları karşılama noktasında da vatandaşımızın artık gidip de bir kapıda günlerce beklemesi değil ona hizmetin ayağına kadar gelmesi noktasında nasıl bir vizyon, nasıl bir misyon yüklendiğimizi ve bunu gerçekleştirmek için de ekip halinde çalışmakta olduğumuzu göstermektedir diyerek İŞKUR Hizmet Noktasının hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

İŞKUR hizmet noktasının “Çalışma Hayatında Milli Seferberlik” projesi kapsamında açıldığını dile getiren Aksaray İŞKUR Müdürü Mahmut Akkuş yaptığı açıklamada, “Bugün de Aksaray Ticaret Borsası’nda bu çalışma hayata geçiyor. Kurum olarak amacımız işverenlerimize daha fazla ve kaliteli hizmet vermektir.” dedi.

Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök de istihdamda milli seferberlik kapsamında mart ayında önemli gelişmelerin yaşandığını dile getirerek, “İŞKUR’un bir şubesi olacak şekilde bu hizmetin Borsamızda açılacak bir “Hizmet Noktasında ” yürütülecek olmasından mutluluk duyarız. İŞKUR ile böylesi ortaklaşa yürütülecek projeyle üyelerimiz İŞKUR ile ilgili mevzuatlarda doğrudan bu hizmet noktasına gelerek bilgi olabilecek ve işlem yaptırabilecekler” ifadelerini kullandı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Çalışma Genel Müdürü Nurcan Önder Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök’e Çalışma Hayatında Milli Seferberlik Kapsamında Yapmış olduğu katkılardan dolayı plaket takdim etti. İŞKUR Hizmet Noktası açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından program sona erdi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.