Dolar 32,3401
Euro 35,1148
Altın 2.238,24
BİST 8.791,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 12°C

Aksaray Ticaret Borsası’ndan Başkan Yazgı’ya teşekkür

Aksaray Ticaret Borsası Tarım Ticaret Merkezinde 2016 hububat sezonunun açılışının ardından Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın Talimatları ile 4000 metre asfalt atıldı..

Aksaray Ticaret Borsası’ndan Başkan Yazgı’ya teşekkür
Aksaray Anadolu AŞ
26 Haziran 2016 14:37

Aksaray Ticaret Borsası Tarım Ticaret İhtisas Merkezi, bir çok sektörden oluşarak şehrin yükünü sırtlıyor. Merkezde, başta hububatçılar olmak üzere gübreciler, yemciler, yağmurlama borusu ve su sistemleri satan esnaflarımız, tarım ilacı bayileri, nalburiye ve hırdavatçılar, eleme tesisleri, tohumcular ve değirmencilerden oluşuyor.

Aksaray Ticaret Borsası Tarım Ticaret Merkezinde bir basın açıklaması yapan Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök şu ifadelere yer verdi.

“İlk önce Aksaray Belediye Başkanımız Haluk Şahin Yazgı’ ya inşaatımızın başlangıcından bitim aşamasına kadar alt yapısı ve asfaltı ile ve manevi destekleri ile bizlerin yanında olmasından dolayı Kendisine teşekkürlerimizi ve minnettarlığımızı bildirmek amacı ile bu basın toplantısını gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Belediye Başkanımıza, ben Aksaray Ticaret Borsası Yönetim Kurulu adına, üyelerim adına, ve Aksaray Tarım Ticaret Merkezi esnafları adına çok teşekkür ediyorum. Kendisinden biz razıyız Allahtan ondan razı olsun. Hakikaten Aksaray’ın ve bölgenin en büyük Tarım Ticaret Merkezi’nde yapılması gereken bir iş vardı bu işi de Sayın Belediye Başkanımız “ Bu İş Bizim İşimiz” diyerek katkı sağladı. Aksaray Belediye Başkanımız Haluk Şahin Yazgı başta olmak üzere, ekibine, fen ve asfalt şantiyesinde hizmet veren personelinin tamamını kutluyor ve tebrik ediyorum. Aksaray Ticaret Borsası Tarım Ticaret Merkezi 21 Blok 164 dükkandan oluşuyor. Burada bir çok sektör aynı anda ticaret gerçekleştirmektedir. Biz bu manada şehrin hakikaten önemli, yükünü de almış bulunuyoruz. Şu an itibari ile Tarım Ticaret Merkezi’nde hububatçı arkadaşlarımız faaliyetlerine devam etmekteler. Diğer sektörlerde yavaş yavaş taşınarak bu ay sonu itibari ile tam anlamı ile amacına uygun hale gelecektir. Önümüzdeki ay içerisinde de kapsamlı bir açılış ile Tarım Ticaret Merkezimizi taçlandırmış olacağız” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.