Dolar 32,3375
Euro 35,1809
Altın 2.245,46
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

Aksaray Ülkü Ocakları’nda Ankara hazırlığı

Ülkü Ocakları Aksaray İl Başkanlığı hafta sonu Ankara’da yapılacak olan Gençlik Kurultayı’na hazırlanıyor..

Aksaray Ülkü Ocakları’nda Ankara hazırlığı
Aksaray Anadolu AŞ
23 Kasım 2017 01:11

Ülkü Ocakları Aksaray İl Başkanlığı hafta sonu Ankara’da yapılacak olan Gençlik Kurultayı’na hazırlanıyor. Hafta sonu yapılacak olan Başbuğ Alparslan Türkeş Gençlik Kurultayı tüm yurtta olduğu gibi Aksaray’da da heyecana neden oldu.

Ülkü Ocakları Aksaray İl Başkanlığı hafta sonu Ankara’da yapılacak kurultay için hazırlıklarına başladı. Başta Ortaöğretim birimi olmak üzere Üniversite ve tüm birimlerini harekete geçiren Ülkü Ocakları Aksaray İl Başkanlığı yoğun katılımı hedefliyor. Binlerce Ülkücü gencin katılacağı kurultay öncesi açıklamalar yapıldı.

Birçok il başkanı gibi açıklama ile davet yapan Ülkü Ocakları Aksaray İl Başkanı Ali Akbulut, “Türk gençliği vatan ve millet sevgisi başta olmak üzere memleket meselesi uğruna kurultaylarda söz sahibi olmuştur. Her ilden her yöreden Türk gençleri birliğini ve beraberliğini kurultaylarda göstermiştir. Bir kez daha kurultay yapacağımızın mutluluğunu gençlerimizle birlikte yaşıyoruz. Aksaray gençliğinin de söz sahibi olması açısından yapılacak kurultayımıza bekliyoruz. Vatan millet sevgisi başta olmak üzere Türk olmanın gururunu yaşayan tüm gençlerimizi Başbuğ Alparslan Türkeş Gençlik Kurultayı’na davet ediyorum” diye konuştu.

Kurultayın genel merkez kararı ile 26 Kasım 2017 tarihinde Ankara’da yapılmasına karar verildi. Ülkü Ocakları Aksaray İl Başkanlığı ise Başbuğ Alparslan Türkeş Kurultayı’na pazar günü sabah saatlerinde gitme kararı aldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.