Dolar 32,5271
Euro 34,8673
Altın 2.484,76
BİST 9.534,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
25°C
Parçalı Bulutlu
Cum 24°C
Cts 20°C
Paz 23°C
Pts 24°C

Aksaray Ülkü Ocakları’nda bayrak değişimi

Aksaray Ülkü Ocakları İl Başkanı Sercan Belgemen, düzenlenen törenle görevini Ali Akbulut’a devretti.

Aksaray Ülkü Ocakları’nda bayrak değişimi
Aksaray Anadolu AŞ
17 Mart 2017 00:40

Aksaray Ülkü Ocakları İl Başkanı Sercan Belgemen, düzenlenen törenle görevini Ali Akbulut’a devretti.

Aksaray Ülkü Ocakları İl Başkanlığı’nda düzenlenen törene, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz da katıldı.

Üç yılı aşkın süredir Aksaray Ülkü Ocakları İl Başkanlığı görevini yürüten ve görevi süresince birçok başarılı çalışmalara imza atan Sercan Belgemen’in yerine dört yılı aşkın süredir Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezi’nde Genel Merkez yöneticiliği yapan Ali Akbulut atandı.

Belgemen yaptığı açıklamada, “Yaklaşık 3 yıldır büyük bir gururla temsil ettiğim Ülkü Ocakları Başkanlığı görevini bugün itibariye Ali Akbulut kardeşime devretmiş bulunuyorum.

Bugüne dek bizimle sevinci, hüznü ve çileyi paylaşan kutlu ocağımıza emeğini ve katkısını esirgemeyen tüm ülküdaşlarıma teşekkür ediyorum.

13 yaşından itibaren tozunu yuttuğum Ülkü Ocaklarına bir birey olarak her daim hizmete devam edeceğim.Yaşasın Ülkü Ocakları.” dedi.

Aksaray Ülkü Ocakları’nın yeni başkanı Ali Akbulut ise yaptığı açıklamada, Türk milletinin beş bin yıllık kutlu yürüyüşünün nişanesi, şehidin kanı ve alimin mürekkebi ile şekillenip kurumsallaşan, her kademesinde görev yapmanın bizim için onur vesilesi sayılacak Aksaray Ülkü Ocakları Başkanlığına, sayın genel başkanımızın takdiri ve bizzat katılımı ile atanmış bulunmaktayım. Bu kutlu nöbeti devraldığım Sercan Belgemen bey ve yönetimine teşekkürü bir borç bilirim. Gök yeleli kurdun altında, Türk gençliği ile omuz omuza, Türk milletine yapacağımız hizmmetler de yüce yaradan yar ve yardımcımız olsun.” dedi.

(AksarayPortal)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.