Dolar 32,3369
Euro 35,1195
Altın 2.238,84
BİST 8.770,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 12°C

Aksaray Ülkü Ocakları’ndan Alparslan Türkeş sergisi

Aksaray Ülkü Ocakları, Alparslan Türkeş’in 99. Doğum günüde 99 fotoğraflık sergi açtı..

Aksaray Ülkü Ocakları’ndan Alparslan Türkeş sergisi
Aksaray Anadolu AŞ
27 Kasım 2016 22:17

Aksaray Ülkü Ocakları Başkanı Sercan Belgemen’in girişimleriyle 15 Temmuz Milli İrade Şehitler Meydanında, MHP’nin kurucusu ve Türk siyasetinin önemli isimlerinden olan merhum Alparslan Türkeş için fotoğraf sergisi açıldı.

Sergi Aksaray Ülkü Ocakları Başkanı Sercan Belgemen, MHP Aksaray İl Başkanı Ramazan Kaşlı, MHP Aksaray Merkez İlçe Başkanı Cavit Çıtak, ATSO Meclis Başkanı Fatih Tekin, Aksaray Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hacı Murat Yılmaz ve Ülkücü camianın değerli büyüğü Zeki Müftüoğlu’nun katılımları ile gerçekleşti.

Fotoğraf sergisinde Aksaray Ülkü Ocakları Başkanı Sercan Belgemen, Aksaray Ülkü Ocaklılarla ile birlikte sergi bitimine kadar Alparslan Türkeş’in 99 özel fotoğrafını sergiyi ziyaret eden ziyaretçilere tanıttı.

Fotoğraf sergisi saat: 12:00’dan 18:00’a kadar sürdü. Yoğun katılım ile gerçekleşen fotoğraf sergisinde büyüğünden küçüğüne Alparslan Türkeş’in ne kadar çok özlendiği elde edilen karelerden belli oldu.

Yaşlısından gencine sergiye yoğun katılım vardı. Aksaray halkına, Aksaray Ülkü Ocaklarına ve Aksaray’ın dört bir aynından gelen vatandaşlara sergiye göstermiş oldukları ilgiden dolayı Aksaray Ülkü Ocakları Başkanı Sercan Belgemen teşekkür etti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.