Dolar 32,3375
Euro 35,1809
Altın 2.245,46
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

Aksaray Ziraat Odası’ndan köy muhtarlarına iftar

Aksaray’da Ziraat Odası Başkanlığı tarafından köy muhtarlarına yönelik iftar programı düzenlendi..

Aksaray Ziraat Odası’ndan köy muhtarlarına iftar
Aksaray Anadolu AŞ
21 Haziran 2017 18:49

Aksaray’da Ziraat Odası Başkanlığı tarafından köy muhtarlarına yönelik iftar programı düzenlendi. Ağaçlı Tesislerinde düzenlenen iftar programına Aksaray Valisi Aykut Pekmez, AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Akın, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Seyfullah Sarıgül, İdare Mahkemesi Başkanı Osman Erkan, Emniyet Müdürü Ali Karabağ, AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay, Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, sivil toplum örgütü başkanları ile merkeze bağlı köylerin muhtarları katıldı.

Programda bir konuşma yapan Aksaray Valisi Aykut Pekmez, Ramazanın ayının bereket ayı olduğunu belirterek, “Ramazan ayı, kuran ayı, birliktelik, beraberliğin öne çıktığı ayımız. Bizde bu ay içerisinde Aksaray’ımızın genelinde fakir ailelerimizle, şehit yakınlarımızla, gazilerimizle bir araya gelmeye çalıştık. Onların hayır duasını almaya çalıştık. Bu akşam da sizlerle birlikteyiz. Bu yıl Ramazan ayının huzur bereketinin iklime de yansıdığını görüyoruz. Bu sene havalarımız Allah’a şükür yağışlı gitti. Ürünlerimiz geçen seneye göre biraz daha iyi olduğunu umut ediyoruz” şeklinde konuştu.

Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak ise programa davet edilen muhtarlara seslenerek üreticilerin tarım sigortası yaptırmaları konusunda vatandaşları uyarmalarını istedi. Koçak: “Bölgede lokal şekilde dolu yağışları var. Çiftçilerimiz sigorta yaptırmıyor. Mağduriyetler oluşmaması için bu konuda ilgili kurumlarımız üreticilerimiz bilgilendirirlerse iyi olur. Sayın Cumhurbaşkanımıza da teşekkür ediyoruz. Bu aydan itibaren muhtarlarımızın SSK’sı yattı. Ben gerçekten Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum. Allah birliğimizi, beraberliğimizi bozmasın” diye konuştu..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.