Dolar 32,5775
Euro 34,7903
Altın 2.501,90
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 26°C
Sal 30°C

Aksaray’a yeni bir sosyal aktivite merkezi kuruluyor

Orman fidanlığı ve hobi bahçeleri civarına “At binicilik tesisi ve kafeterya” Projesi için ön fizibilite çalışması devam ederken ihale aşaması için hazırlıkların bir taraftan tamamlandığı bildirildi..

Aksaray’a yeni bir sosyal aktivite merkezi kuruluyor
Aksaray Anadolu AŞ
2 Haziran 2016 21:49

Aksaray’ın Kapadokya’nın girişi kapısı olduğunu ve Kapadokya’nın tarihte “Güzel Atlar Ülkesi “olarak anıldığını söyleyen Yazgı, şehre modern bir dinlenme ve aktivite merkezi olan “At binicilik tesisi ve kafeterya “ projesini kazandıracaklarını söyledi.

Tesisin 5 bin metrekarelik bir alan üzerine kurulacağını ifade eden Başkan Yazgı, ”Bu mekân da vatandaşlarımız hoşça vakit geçirip binicilik sporunu öğrenebilecek. Ailenizle birlikte vakit geçireceğiniz farklı bir sosyal aktivite merkezini şehrimize kazandırmış olacağız.

Ayrıca Tüm Bunların yanı sıra Bölgeye bir gölet yapılacak ve burada hobi amaçlı balık tutulabilecek Yemek yenilebilecek mekânlar, kafeterya, çocuk oyun alanları, açık ve kapalı manej bulunacak” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.