Dolar 32,3812
Euro 35,0207
Altın 2.325,80
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 18°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
18°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 26°C

Aksaray’da 83 bin öğrenci karne heyecanı yaşadı

Aksaray’da 83 bin öğrenci karne heyecanı yaşadı
Aksaray Anadolu AŞ
19 Ocak 2019 00:43

Aksaray’da 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı 1.Yarıyılını tamamlayan 83.352 öğrenci karnelerini alarak yarıyıl tatiline başladı.

Aksaray Valisi Ali Mantı Taptuk Emre Ortaokulunda düzenlenen karne dağıtım törenine katıldı. Vali Ali Mantı öğrencilere hitaben yaptığı konuşmasında ‘Ülkemizin geleceği, bekası için iyi yetişmiş nesillere ihtiyacımız var’ dedi.

Öğrencilere, en iyi şekilde eğitimlerini tamamlayarak ileriki yaşamlarındaki hedeflerine ulaşmaları temennisinde bulunan Vali Ali Mantı: “Ailemiz, devletimiz sizler için gayret sarf ediyor. Amacımız güzel bir şekilde okulumuzu bitirerek ileriki hedeflerimize ulaşmak olmalı. Önemli olan ailesine, vatanına, milletine hayırlı bir şekilde görevini yapabilmek. Bunun hakkını verebilmemiz lazım. Ülkemizin geleceği, bekası için iyi yetişmiş nesillere ihtiyacımız var. Hep birlikte hedeflerimizin gerçekleştireceğiz inşallah.” dedi.

Ailelerin çocukları için büyük fedakârlıklar gösterdiğini kaydeden Vali Ali Mantı ‘Ailelerimiz çocukları için daha fazla ilgi ve dikkatlerini öğrencilerimiz üzerine çekerek onlarla ilgilenmelerini bekliyoruz’ dedi.

Daha sonra öğrencilerin karnelerini ve hediyelerini veren Vali Ali Mantı öğrencilere tatillerini en iyi şekilde değerlendireceklerine inandığını belirterek başarı dilekleri ile öğrencilere iyi tatiller geçirmelerini temenni etti.

Vali Ali Mantı karne dağıtım töreni sonrasında okul öğretmenleri ile bir araya gelerek bir süre sohbet etti.

Karne dağıtım törenine, Belediye Başkan Vekili Süleyman Canbulut, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ, Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Murat Günaydın, Türk Eğitim-Sen Aksaray Şube Başkanı Ali Toprak ve davetliler katıldı..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.