Dolar 32,3228
Euro 35,1013
Altın 2.301,52
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
20°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 26°C

Aksaray’da Anneler Günü mesajları

Aksaray’da Anneler Günü mesajları
Aksaray Anadolu AŞ
12 Mayıs 2018 16:00

AKSARAY VALİSİ AYKUT PEKMEZ’İN “ANNELER GÜNÜ” MESAJI

Annelerimiz, yeryüzünde en kutsal görevi üstlenen, karşılıksız sevgi, hoşgörü ve mutluluğumuzun kaynağı, bizleri dünyaya getiren ve iyi bir şekilde yetişmemizi sağlayan en değerli varlığımızdır.

Karşılıksız sevmenin en güzel örneklerini veren annelerimiz, aynı zamanda geleceğimizin teminatı, milletimizin maddi varlığının güvencesi, birlik ve bütünlük içinde yaşayabilmemizin de en önemli manevi kaynaklarıdır.

Varlığıyla hayata anlam katan, şefkat dolu yüreğiyle çocuklarına yol gösteren annelerimizin hakkı hiçbir şekilde ödenemez. Anne sevgisi, sevgilerin en büyüğü, en kıymetlisidir. En değerli varlığımız, baş tacımız annelerimizin tek beklentisi ise sevgidir. Onları mutlu etmek, emeklerinin boşa gitmediğini göstermek, gurur duyacakları evlatlar olmak, annelerimiz için en büyük armağandır. Onların gülen yüzleri bizler için de en değerli hazinedir.

Cennetle müjdelenen annelerimizi sadece anneler gününde değil, ömür boyunca sevgi, saygı ve muhabbetle kucaklamalıyız.

Yüreğinde taşıdığı sınırsız sevgi ve sabırla, değeri biçilemeyen başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum.

BELEDİYE BAŞKANI HALUK ŞAHİN YAZGI’NIN ANNELER GÜNÜ MESAJI

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Anneler Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Başkan mesajında; Annelerin şefkatin, merhametin, fedakârlığın en büyük örneğini sergilediğini ifade etti.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, “Sağlam bireylerin, büyük milletlerin, sağlıklı ilişkilere sahip toplumların arkasında güçlü bir annelik vardır” diye konuştu.

Ömürlerini ailelerine vakfeden, karşılıksız, koşulsuz sevgisi ve sonsuz fedakârlık sergileyen annelerin en büyük hürmeti hak ettiğini açıklayan Başkan Yazgı, “Millet olarak anneye verdiğimiz değer her zaman üstün tutulmuştur. Çünkü Anne koruyan, kollayan, kol kanat geren, evladı için gerektiğinde kendini feda eden kişidir.

Anneler günü vesilesiyle tüm annelerin Anneler Gününü kutluyorum” ifadelerini kullandı.

AK PARTİ İL BAŞKANI ALTINSOY’UN, “ANNELER GÜNÜ” MESAJI

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Anneler Günü vesilesiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Altınsoy, yayınladığı mesajında, “Yeryüzündeki en kutsal görevi üstlenen annelerin, karşılıksız sevgi, bitmeyen özveri, sınırsız hoşgörü ve mutluluk kaynağı olduğunu belirterek, yaşamımız boyunca güven ve desteğini aradığımız, yanlarında huzur bulduğumuz, sevgisini ve hoşgörüsünü hiçbir şeye değişmeyeceğimiz, annelerimize, hak ettikleri ilgi ve sevgiyi her zaman göstermeliyiz. Bizleri canından, ruhundan, özünden bir parça olarak gören ve tüm hayatını bizim hayatımızın daha iyi olması için harcayan annelerimizin hakkı asla ödenemez.

Şefkatin tükenmez kaynağı, en mutlu anlarımızda olduğu gibi, en zor günlerinde sığındığımız, yanımızda bulacağımızdan emin olduğumuz. Annelerimiz, yetiştirdikleri sağduyulu, ilkeli ve özgüvenli bireylerle sağlıklı ve gelişmiş toplumların temelini oluştururlar. Anne sevgisi, insan yaşamının her evresinde var olan en anlamlı duygularından biridir.

Bizi biz yapan değerleri barındıran annelerimiz, varlıklarıyla bizleri onurlandırmakta, geleceğimizi ellerinde şekillendirmektedirler. Bu duygu ve düşüncelerle onların ilgisine layık olmak hepimiz için asli bir görev olmalıdır. Tüm annelerimizin Anneler Günü‘nü kutluyor, dünyanın bütün annelerine mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir hayat diliyorum.’’ İfadelerine yer verdi.

AK PARTİ MERKEZ İLÇE BAŞKANI AKTÜRK’ÜN, “ANNELER GÜNÜ” MESAJI

AK Parti Aksaray Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, Anneler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Aktürk “İnsanlığın en çok ihtiyaç duyduğu sevgi ve şefkat duygularının sembolü olan annelerimiz için son derece anlamlı olan Anneler Gününü kutluyorum” diyerek, bütün ilkleri yaşatan anneleri böyle güzel bir gün vesilesiyle anmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Bir toplumun ancak kadınlarıyla yükselebileceğini kaydeden Aktürk, annelerin elinin değdiği yerde barış ve huzurun daha yaygın olacağını ve suça ve şiddete dönük olaylar olmayacağını dile getirdi.

Aktürk mesajında şu ifadelere yer verdi. “Varlıklarıyla huzur bulduğumuz hayattaki en değerli varlıklarımızın hakkını hiçbir zaman ödeyemeyeceğimizi bilen bir kültürün mensuplarıyız. Medeni değerleri benimsemiş bireyler olmamız, annelerimizin saygınlığını korumamızla mümkündür. Anne kimliğini değersizleştiren bir toplumun, sağlıklı bir geleceğe sahip olmayacağı unutulmamalı.

Annelerimizi, sadece anne kimliği ile görmek onlara yapacağımız en büyük haksızlıklardandır. Annelerimiz aynı zamanda kadın kimlikleriyle toplumda söz ve hak sahibi olan kişiler. Annelerimizin kadın kimlikleri göz ardı edilmemeli. Onlar sadece evlerimizde değil, sosyal yaşamda da etkin olarak yer almalıdırlar. Doğduğumuz andan itibaren varlıklarına hep ihtiyaç duyduğumuz, bizi biz yapan değerleri aldığımız annelerimizin bu güzel gününü bir kez daha yürekten kutluyorum. Çocukların annelerine verecekleri en güzel hediyenin annelerini üzmemek olduğunu belirtiyor, bütün dünya annelerine sağlık, mutluluk ve esen dolu bir hayat diliyorum” dedi.

AK PARTİ GRUPBAŞKANVEKİLİ VE AKSARAY MİLLETVEKİLİ İLKNUR İNCEÖZ’ÜN ANNELER GÜNÜ MESAJI

Bu kadim coğrafyayla birlikte, dünyanın dört bir tarafındaki bütün annelerin Anneler Günü’nü yürekten kutluyorum.

Özellikle şehit annelerine bu özel gün vesilesiyle sonsuz hürmetlerimi ve milletimiz adına şükranlarımı arz ediyorum.

Allah bütün annelerden ve özellikle yavrularını bu topraklar uğruna şehit veren annelerden ebediyen razı olsun.

Bu aziz millet vatansız kalmasın, bu kutlu coğrafyada al yıldızlı bayraktan başkası dalgalanmasın, bu toprakların sevgi kokan çocukları boyunduruk altında yaşamasın, bu aziz milletin çocukları esareti, korkuyu ve terörü yaşamasın diye vatan savunması uğruna şehit olan tüm kahramanlarımızı bu özel günde saygıyla, sevgiyle, rahmet ve minnetle anıyorum.

Yüce kitabımız Kuran’ı Kerim’in ‘onlara öf bile demeyin’ emri gereği anne ve babalarımıza hürmette kusur etmemeyi yüce dinimizin bir emir olarak gören bizler anne ve babalarına hürmetsizlik edenleri asla hoş görmeyiz, göremeyiz…

Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber efendimizin ebedi rehberliğinde şekillenen imanımız ve cennetin annelerin ayakları altında olduğuna olan inancımız gereği bugün ve her gün hakları ödenmez annelerimize en kalbi sevgi, saygı ve hürmetlerimi sunuyorum.

Partimiz kurulduğu günden bu yana hiçbir anne evlat acısı yaşamasın diye elinden gelen çabayı tüm hassasiyeti ile dün olduğu gibi bugün de göstermeye devam ediyor.

Türkiye’nin bölgesinde güçlü bir aktör olmasın istemeyen iç ve dış mihrakların tüm türlü oyunlarına, kirli planlarına, hain ittifaklarına, alçak darbe girişimlerine rağmen, 2023, 2051, 2071 hedeflerine ulaşmak için çıktığımız demokrasi yolunda özellikle annelerimizin rızasını, duasını her şeyden çok önemsiyoruz.

Hükümet olarak bütün imkanlarımızla annenin, ailenin ve toplumun güçlenmesi için çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz.

Hiçbir ocağın sönmesini, hiçbir annenin gözyaşı dökmesini istemediğimiz ülkemizle birikte tüm mazlum coğrafyaların istisnasız bütün annelerini sevgiyle, hürmetle selamlıyor, Anneler Günü’nü kutluyorum.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.