Dolar 32,3404
Euro 35,0988
Altın 2.239,16
BİST 8.807,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 12°C

Aksaray’da bayramlaşma töreni yapıldı

Aksaray’da, Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi. .

Aksaray’da bayramlaşma töreni yapıldı
Aksaray Anadolu AŞ
25 Haziran 2017 23:12

Aksaray’da, Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi. Öğretmenevinde düzenlenen törene Aksaray Valisi Aykut Pekmez, AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, AK Parti Aksaray milletvekilleri Cengiz Aydoğdu, Mustafa Serdengeçti, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, İl Jandarma Komutanı Albay Gazi Demir, İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ, protokol üyeleri ile siyasi parti, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Buradaki törenin ardından Vali Aykut Pekmez eşi Yeşim Pekmez Hanımefendi ve beraberindeki heyet ile A.Kadir Üçyıldız Huzurevi, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezini ziyaret etti.

Huzurevi sakinlerinin elini öpen, hastalara geçmiş olsun dileğinde bulunarak bayramlaşan Vali Aykut Pekmez koruma altındaki çocukları da ziyaret ederek burada kalan çocuklarla bayramlaştı.

Vali Pekmez ve beraberindeki heyet ile daha sonra İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret ederek emniyet ve jandarma teşkilatı personelleri ve askerlerle bayramlaştı.

Vali Aykut Pekmez yaptığı açıklamada Ramazan ayının ardından bayrama ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Aksaray olarak Ramazan ayını huzur ve güven içerisinde geçirdiklerini ifade eden Pekmez, “Ramazan boyunca vatandaşlarımızla birlikte olmaya çalıştık. Şehit yakınlarımız gazilerimizle zaman zaman evlerinde birlikte iftar yaparak birlik ve beraberliğimize katkıda bulunmaya çalıştık. Allah’a şükür bugün de Ramazan Bayramını idrak ediyoruz. Bayramlar, birlik, beraberlik, kardeşlik duygularının öne çıktığı önemli günlerdir. Milleti millet yapan önemli değerler vardır. Bayramların, kültürümüz ve dinimiz içerisinde önemli yeri vardır. Bu geleneklerimizi dini adetlerimizi sürdürmemiz, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi bu günlerde pekiştirerek hem iç hem de dış düşmanlarımıza en iyi cevabı vermiş oluyoruz. Herkese iyi bayramlar diliyorum.” diye konuştu.

Bayram öncesinde trafikte yoğun trafik kontrol ve denetimleri yaptıklarını bayram sonunda da bu denetimlerin devam edeceğini vurgulayan Vali Pekmez memleketlerine giden vatandaşların tekrar geri dönüşlerinde trafik kurallarına uyarak kazasız belasız şekilde evlerine dönmelerini istiyoruz. Bu nedenle araç sürücülerinden hız yapmadan trafik kurallarına uymalarını rica ediyoruz.” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.