Dolar 32,3375
Euro 35,1809
Altın 2.245,46
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

Aksaray’da cezaevinden tahliyeler başladı

Aksaray’da cezasının bitimine 2 yıl veya daha az süre kalan hükümlülerin denetimli serbestlik tedbiri uygulanarak tahliye edilmelerine başlandı..

Aksaray’da cezaevinden tahliyeler başladı
Aksaray Anadolu AŞ
19 Ağustos 2016 20:43

Aksaray’da 671 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnameyle, Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkında Kanun’a eklenen geçici madde uyarınca Aksaray Kapalı Cezaevi’nde işlemleri tamamlanan hükümlüler tahliye edildi.

Hükümlü yakınlarıysa cezaevi önünde uzun süre bekledi.

Tahliye olan hükümlülerden Ramazan Küçükalçalı, yaptığı açıklamada, tahliyesine çok sevindiğini söyledi.

Bu tahliyeyi beklemediklerini ve kendileri için büyük sürpriz olduğunu aktaran Küçükalçalı, “Yaklaşık 2 buçuk yıldır cezaevinde yatıyordum. Bu verilen af bize büyük sürpriz oldu. Tahliye olmama 2 yıl kadar vardı. Devlet büyüklerimize teşekkür ediyorum. Gönül bir daha düşmemek ister tabi buraya. Çok pişmandım. Şu an içeride çıkmak isteyen, umutla bekleyen birçok kişi var. İnşallah onlar da ailelerine kavuşur.” diye konuştu.

Hükümlü yakınlarından Ramazan Sarıkaya ise ağabeyine kavuşacağı için çok mutlu olduğunu belirterek, “Şu an 25 yıldır içeride olan ağabeyimi bekliyorum. Bugün de tahliye oluyor. Çok sevinçliyim. Böyle bir şey beklemiyorduk. Bu kanunu çıkaranlardan Allah razı olsun. İnşallah hayırlısı olur bundan sonra. Geride kalanların Allah yardımcıları olsun.” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.