Dolar 32,3355
Euro 35,2046
Altın 2.246,80
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

Aksaray’da MÜSİAD Faciası

Gazeteci Yazar
10 Ekim 2017 10:59

Yönetiminden (daha doğrusu başkanından) dolayı ismi çeşitli biçimlerde anılan MÜSİAD’ın Genel Kurul Yemeği vardı Cuma Akşamı!

Yemeğe Tarım Bakanı Fakıbaba da davetliydi.

Cuma günü geç saatlere kadar yemeğe katılması bekleniyordu!

Ama bir söylentiye göre kendisine yapılan (MÜSİAD Aksaray Başkanı ile ilgili) uyarılar, bir başka söylentiye göre ise Afyon’daki Ak Parti Kampı nedeniyle yemeğe gelmedi.

Yerine Bakan Yardımcısı katıldı.

Ama ne hikmettir bilinmez, toplantıya ve yemeğe Tarım Bakanını davet eden Aksaray MÜSİAD zihniyeti, Tarım Bakanlığı’nın en önemli ve Aksaray’daki en başarılı kuruluşlarından birisi olan TKDK nın Aksaray Koordinatörünü davet etmeye gerek görmemiş.

Değil davet etmek, programı haber vermeye bile gerek görmemiş.

Aynı zihniyet bütün basın organlarına davetiye gönderip benim gazeteme göndermeyince benim aklıma, Aksaray MÜSİAD ın başındaki vatandaşın gittiği yola gitmediğimiz için, o fikre karşı olduğumuz için mi dışlandık sorusu gelmedi değil!

Vekillerimizden de sadece İlknur Hanım katılmış yemeğe!

Yani Aksaray MÜSİAD içlerine, kendilerinden olmayanları almamak için çok kafa yormuş anlaşılan davetiye listesini hazırlarken.

Duruma bakılırsa, mecbur kalmasalar protokol listesini de epeyce daraltırlardı.

Büyük olasılıkla Rektör dışında da kimseyi davet etmezlerdi.

Şimdi biz bunları dile getirdiğimiz zaman aynı kafada olanlardan bir anda ortak ses yükseliyor;

“Niye çamur atıyorsun”.

Eğer bir kişi dahi böyle bir şey söylerse, emin olun çamur olmadığın kanıtlamak için konuyu çok detaylarıyla anlatmaya çalışırım.

Kim hangi kafada, hangi bağlantılarda.

Gerçi anlatmama da gerek yok!

Herkes herşeyi biliyor ama…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.