Dolar 32,3404
Euro 35,0988
Altın 2.239,16
BİST 8.807,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 12°C

Aksaray’da Öğretmenler Günü kutlaması

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamamaları kapsamında Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal beraberinde stajyerlikleri kalkan öğretmenlerden oluşan bir heyet ile Vali Şeref Ataklı’yı ziyaret etti..

Aksaray’da Öğretmenler Günü kutlaması
Aksaray Anadolu AŞ
24 Kasım 2015 11:00

24 Kasım öğretmenler gününün Atatürk’ün Başöğretmen olarak kabul edilmesinin de yıldönümü olduğunu belirten Vali Şeref Ataklı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, geleceğin mimarı olan öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlayarak başarılar diledi.

Öğretmenlerin eğitim hayatının ve yeni nesillerin yetişmesinin en temel unsuru olduğunu belirten Vali Ataklı, “Gelecek nesillere ve gelecek zamana daha güvenle daha başımız dik olarak ulaşabilmek için hem öğretmenlerimizi en iyi şekilde yetiştirmek hem de çocuklarımızın öğretmenlerimiz tarafından en iyi şeklide yetişmesini sağlamak durumundayız. Bu anlamda öğretmenlerimiz güzel işler yapmak durumundalar bizlerde kendilerine destek olacağız. Onların en iyi şekilde hizmet etmeleri için gereli altyapı ve uygun ortamı hazırlayacağız’ dedi.

Vali Ataklı 24 Kasım Öğretmen Günü münasebetiyle bütün öğretmenlerin gününü kutlayarak başarılar diledi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.