Dolar 32,5949
Euro 34,8066
Altın 2.495,63
BİST 9.458,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 27°C
Sal 29°C

Aksaray’da ücretsiz ulaşımda süre uzatıldı

Aksaray’da halk otobüsleri ile ücretsiz yolcu taşıma süresi 29 Temmuz Cuma gününe kadar uzatıldı..

Aksaray’da ücretsiz ulaşımda süre uzatıldı
Aksaray Anadolu AŞ
25 Temmuz 2016 19:13

Aksaray Belediyesi, Demokrasi Nöbeti dolayısıyla tüm vatandaşları ücretsiz olarak meydana taşımaya devam ediyor.
Belediye servis araçları her gün 24 saat ücretsiz taşıma hizmeti verirken, Halk otobüsleri de 29 Temmuz 2016 Cuma gününe kadar her gün saat 18.00 ila 24.00 arası tüm mahallelerden vatandaşları ücretsiz olarak Hükümet meydanına taşımaya devam edecek.

15 Temmuz’da meydana gelen darbe girişimine karşı Aksaray’da halkı birlik ve dayanışmaya davet eden ve her türlü imkânlarını bu uğurda seferber eden Aksaray belediyesi, Hükümet Meydanında düzenlenen Demokrasi Nöbetine katılacak olan vatandaşlar için 29 Temmuz 2016 Cuma gününe kadar vatandaşlara ücretsiz ulaşım hizmeti veriyor.
Yetkililer tarafından yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi. “ Ülkemizin birliği ve bütünlüğünü sağlamak adına her gün akşam Hükümet meydanında düzenlenen Demokrasi Nöbeti tüm yurdumuzda olduğu gibi Aksaray’ımızda da büyük bir katılım ve coşkuyla devam etmektedir.

Bilindiği üzere belediyemiz servis araçları vatandaşlarımıza her gün 24 saat boyunca ücretsiz ulaşım hizmeti vermektedir. Bu hizmetimiz devam ediyor. Buna ilave olarak şehrimizde ulaşım hizmeti veren halk otobüsleri de 29 Temmuz 2016 Cuma gününe kadar her gün saat 18.00 ila 24.00 arası tüm mahallelerimizden vatandaşlarımızı ücretsiz olarak Hükümet meydanına taşıyacaktır.

Ülkesini, vatanını, milletini ve bayrağını seven ve “Ülkem için bende varım” diyen tüm vatandaşlarımızı Milli İradeye sahip çıkmak için her gün olduğu gibi yine meydanlara bekliyoruz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.