Dolar 32,3352
Euro 35,0901
Altın 2.234,39
BİST 8.733,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 12°C

Aksaray’da ulaşım 24 Temmuz’a kadar ücretsiz

Aksaray Belediyesi, Hükümet Meydanında düzenlenen demokrasi nöbetine katılacak olan vatandaşlar için 24 Temmuz 2016 Pazar gününe kadar vatandaşlara ücretsiz ulaşım hizmeti veriyor..

Aksaray’da ulaşım 24 Temmuz’a kadar ücretsiz
Aksaray Anadolu AŞ
21 Temmuz 2016 00:28

Aksaray Belediyesi’nden yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi:

“Ülkemizin birliği ve bütünlüğünü sağlamak adına her gün akşam Hükümet Meydanında düzenlenen demokrasi nöbeti tüm yurdumuzda olduğu gibi Aksaray’ımızda da büyük bir katılım ve coşkuyla devam etmektedir. Bilindiği üzere belediyemiz servis araçları vatandaşlarımıza her gün 24 saat boyunca ücretsiz ulaşım hizmeti vermektedir. Bu hizmetimiz devam ediyor. Buna ilave olarak şehrimizde ulaşım hizmeti veren halk otobüsleri de 24 Temmuz 2016 Pazar gününe kadar her gün saat 18.00 ila 24.00 arası tüm mahallelerimizden vatandaşlarımızı ücretsiz olarak Hükümet Meydanına taşıyacaktır. Ülkesini, vatanını, milletini ve bayrağını seven ve ‘ülkem için ben de varım’ diyen tüm vatandaşlarımızı milli iradeye sahip çıkmak için meydanlara bekliyoruz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.