Dolar 32,3366
Euro 35,1967
Altın 2.247,97
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 9°C
Cts 11°C

Aksaray’da yılın doktoru Eryazgan ve Gündebahar

Aksaray’da yılın doktoru Eryazgan ve Gündebahar
Aksaray Anadolu AŞ
15 Mart 2018 11:34

Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Göğüs Cerrahı Op.Dr. Mehmet Ali Eryazgan ile Aile Hekimi Dr. Gökhan Gündebahar, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle yılın doktoru ödülüne layık görüldüler.

Ankara’da düzenlenen törene Aksaray il Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Cengizhan Kılıçaslan, Op.Dr. Mehmet Ali Eryazgan ve Dr. Gökhan Gündebahar’da katıldılar.

Op. Dr. Eryazgan ve Dr. Gündebahar, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Ankara’da gerçekleştirilen ödüllerini, Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan’ın elinden aldılar.

Yılın doktorları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından da külliyede kabul edildiler.

Eryazgan, sevkleri önledi

9 yıllık hekim olan Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Göğüs Cerrahı Op. Dr. Mehmet Ali Eryazgan, görev yaptığı 1, 5 yıl içinde mesai mefhumu gözetmeksizin, büyük bir fedakârlık ve özveri göstererek, trafik kazası, travma, düşme ve kurşunlama vakaları sonrasında Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine getirilen hastalara yerinde ve zamanında müdahale ederek, göğüs cerrahisi açısından il dışına yapılan hasta sevklerini de önleyip hastaların sağlığına kavuşmasına vesile oldu. Kısa bir konuşma yapan Op. Dr. Mehmet Ali Eryazgan, bu ödülü Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi doktor ve çalışanları adına aldığını belirterek tüm çalışma arkadaşlarına selam gönderdi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.