Dolar 32,3655
Euro 34,9626
Altın 2.325,50
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Aksaray’ın ilk hac kafilesi uğurlandı

Aksaray’dan ilk hacı kafilesi dualarla tekbirlerle uğurlandı..

Aksaray’ın ilk hac kafilesi uğurlandı
Aksaray Anadolu AŞ
8 Ağustos 2016 16:16

Cumartesi günü akşam namazından sonra düzenlenen program Kur-an’ı Kerim tilavetiyle başladı. Programda İl Müftüsü Cemalettin Bal yaptığı konuşmada, beyaz yolculuğa çıkıldığını ve bu yolculuktaki inceliklere dikkat edilmesi gerektiğini bir kez daha vurguladı. Hacıların mukaddes mekana ulaştıklarında; şehitlerimize, gazilerimize, İslam coğrafyasına, vatanımızın, devletimizin huzur ve selamete ulaşması ve aziz milletimizin birlik beraberlik içinde daim olması için dualar etmelerini ifade etti.

İl Müftüsü Cemaletttin Bal konuşmasının ardından dua ederek hacı adaylarının salimen gidip gelmelerini temenni etti.

Hacı adayları yakınlarıyla helallik alarak tekbirlerle Havaalanına gitmek üzere yola koyuldular. Uğurlamaya İl Müftsü Cemalettin Bal ile birlikte Müdür Yardımcısı Sait Çavuşoğlu, Müdür Yardımcısı Yaşar Zengin, Hac ve Umre Hizmetleri Müdürü Bünyamin Mırık, Din görevlileri ve çok sayıda vatandaş katıldı..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.