Dolar 32,3371
Euro 35,1949
Altın 2.246,88
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

Aksaray’ın kalbi kapalı çarşı yeni kimliğine kavuştu

Aksaray’ın kalbi kapalı çarşı yeni kimliğine kavuştu
Aksaray Anadolu AŞ
19 Mayıs 2018 13:50

Mevcut kapalı çarşıyı şehre yakışır bir hale getirmek için hazırlanan proje hayata geçirildi.

Eski görüntüsü ile Aksaray’a yakışmayan kapalı çarşı Başkan Yazgı’nın hazırlattığı yeni proje ile tertemiz pırıl pırıl bir görünüme kavuşturuldu.

“Kapalı çarşı yeniden canlandırma projesi” ile granit-bazalt zemin döşemesi yapıldı. Dükkân önlerinde bulunan kolonlara da kompozit kaplama ve aydınlatma yapılıp daha estetik bir kapalı çarşı görünümü kazandırıldı.

Kapalı Çarşıda yapılan yenilikle ilgili açıklama yapan Başkan Yazgı “Değişim ve Dönüşüm başlattığımız bu bölge Aksaray’ın en önemli noktası. Adeta şehrin kalbi gibi. Kapalı Çarşıda 3914 m2 alana granit-bazalt zemin döşemesi yapıldı. Dükkân önlerinde bulunan kolonlara da kompozit kaplama ve aydınlatma yapılarak daha estetik bir kapalı çarşı görünümü kazandırılmıştır.

Kapalı çarşıda yaptığımız bu yenileme esnafımızın ticari hacmi artıracaktır. Ayrıca kent merkezimiz için güzel ve modern görünümlü prestijli bir proje oldu” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.