Dolar 32,4477
Euro 34,7127
Altın 2.472,07
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 27°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
27°C
Parçalı Bulutlu
Per 25°C
Cum 24°C
Cts 21°C
Paz 23°C

Aksaray’ın sorunları ve talepleri iletildi

Aksaray’ın sorunları ve talepleri iletildi
Aksaray Anadolu AŞ
26 Ağustos 2019 17:42

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki başkanlığında gerçekleşen ve 3 gün süren ‘Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Bölge Toplantısı’nda Aksaray’ın sorunları ve talepleri iletildi.

Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde düzenlenen toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ahmet Zenbilci’nin yanı sıra Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer ile 12 ilin Belediye Başkanları, İl Genel Meclis Başkanları, İl Başkanları, İl Yerel Yönetimler Başkanları, İl Kadın Ve Gençlik Kolları Yerel Yönetimler Başkanı katıldı.

12 şehrin belediye başkanları ve parti yöneticilerinin üç gün boyunca Nevşehir’de bir araya geldiğini belirten AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “İlk gün deneyim paylaşımları oldu. İkinci gün mevzuat eğitimleri yapıldı ve belediye başkanlarımızın mutlaka bilmeleri gereken konular işlendi. Son günde bakan yardımcılarımız ile belediye başkanlarımız karşı karşıya geldiler. Aksaray’ımızın talepleri konusunda belediye başkanlarımız yüz yüzer bakan yardımcılarımız ile görüşme fırsatı buldular.” dedi.

Toplantının Aksaray adına oldukça verimli geçtiğini kaydeden Başkan Altınsoy, “AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yerel Yönetimler Başkanımız Mehmet Özhaseki ve diğer bakan yardımcılarımız ile birlikte Aksaray’da yapılacak olan projeleri tek tek masaya yatırdık ve Aksaray için hayati öneme sahip projeleri görüşerek neler yapılabiliri oturup istişare ettik. İlgili Bakanlarımızı birlikte arayarak projeler noktasında talimat vermeleri noktasında ricalarda bulunduk. Bizler gayret edeceğiz ve gayret etmeden olmuyor inşallah bunların neticesinde Aksaray’ımıza olumlu bir şekilde yansıyacaktır.” diye konuştu..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.