Dolar 32,3361
Euro 35,1901
Altın 2.247,00
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 9°C
Cts 11°C

Aksaraylı işadamlarımızın yatırımlarından büyük memnuniyet duyuyoruz

Aksaray Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Toplantısı Vali Aykut Pekmez Başkanlığında Aksaray Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünde yapıldı.

Aksaraylı işadamlarımızın yatırımlarından büyük memnuniyet duyuyoruz
Aksaray Anadolu AŞ
16 Mart 2017 11:52

Aksaray Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Toplantısı Vali Aykut Pekmez Başkanlığında Aksaray Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünde yapıldı.

Toplantıya Aksaray Belediye Başkanı OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Haluk Şahin Yazgı, OSB Yönetim Kurulu Üyeleri; Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ ile OSB Bölge Müdür Vekili Ayhan Ermiş katıldı.

Vali Aykut Pekmez yaptığı açıklamada yönetim kurulu üyeleri ile yatırımcı talepleri ile inşaatlarını tamamlayarak üretime geçen firmaların tapu taleplerini görüştüklerini belirtti.

OSB’nin sorun ve eksikliklerinin giderilmesine yönelik yapılacak çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulunduklarını vurgulayan Vali Pekmez, ihtiyaçlarla ilgili yatırımcılardan gelen talepleri de değerlendirdiklerini ifade etti.

Vali Pekmez; “Aksaray’ın önemli gelişme alanı olan sanayide yatırımların artarak, ülke ve şehir ekonomisine daha çok katkı sağlaması amacıyla gayret ediyoruz. 2017 yılında da bu anlayış içerisinde el birliği ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz ’dedi.

-Yatırımcılara ziyaret

Vali Aykut Pekmez toplantı sonrasında sanayicilerle tanışmak sorun ve ihtiyaçlarla ilgili görüşmelerde bulunmak üzere çeşitli sektörlerde üretim yapan fabrikaları ziyaret etti.

İlk olarak Doğuş Mobilya fabrikasını ziyaret eden Vali Pekmez firma sahibi Recep Ulu ile görüştü. Mobilya entegre tesislerini gezerek incelemelerde bulunan Vali Pekmez modern makinalarla üretilen mobilya ürünleri hakkında bilgi aldı.

Vali Pekmez devam ettiği ziyaretleri kapsamında Abaklı Halıcılık A.Ş’yi ziyaret etti. Halı ve tekstil ürünleri üretimi yapan firma sahibi Ramazan Abaklı’dan bilgi alan Vali Pekmez Aksaray’da üretilen tekstil ürünlerini inceledi.

Vali Pekmez daha sonra inşaat hafif yapı elemanları üzerine üretim yapan Çetinkayalar firmasını ziyaret etti. Bayram Çetinkaya ve diğer yetkililerle görüşen Vali Pekmez bims üretimini yakından inceleyerek bilgi aldı.

Vali Pekmez Aksaray OSB’de yatırım yaparak üretime ve istihdama katkı sağlayan Aksaraylı firma sahiplerine teşekkür ederek; Aksaray’da yatırım yapmak isteyen herkesi bölgeye davet ettiklerini, Aksaraylı işadamlarının yatırımlarından ayrıca memnuniyet duyduklarını söyledi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.