Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 21°C
Açık
Aksaray
21°C
Açık
Paz 22°C
Pts 27°C
Sal 31°C
Çar 28°C

Aksarayspor destek yemeğine sadece o siyasi isim katıldı

Aksarayspor destek yemeğine sadece o siyasi isim katıldı
Aksaray Anadolu AŞ
23 Ocak 2019 21:53

Valilik ve Belediye tarafından düzenlenen Aksarayspor destek yemeğine il ve ilçe başkanı ile birlikte katılan tek siyasi olan İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan adayı Özhan Türemiş, “Böylesi siyaset üstü bir organizasyona katılımın az olması bizleri üzdü. Aksarayspor’u profesyonel ligde yükseltmek boynumuzun borcu olsun” diye konuştu.

Aksaray Belediyesi ve Aksaray Valiliği’nce Aksaray Belediye Spor’a destek için düzenlenen yemeğe ilimizdeki siyassi partilerden sadece İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan adayı Özhan Türemiş katıldı.

Aksaray Belediye Spor futbol takımının yararına özel bir otelde düzenlenen yemeğe beklenen ilgi ve katılım olmadı. Geçtiğimiz günlerde Aksarayspor futbol takımı konusunda sosyal medya üzerinden peşi sıra açıklama yapan hiçbir siyasi parti temsilcisi il başkanı ya da milletvekili organizasyona katılmadı. Her fırsatta ilimizde sporun ve tesisleşmenin gelişmesi gerektiğini ve ilin tanıtımı için futbolun önemli olduğuna vurgu yapan İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan adayı Özhan Türemiş, böylesi ciddi bir organizasyona tek siyasi temsilci ve Aksaray Belediye Başkan adayı olarak katıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.