Dolar 32,3346
Euro 35,2006
Altın 2.247,92
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 9°C
Cts 11°C

Aktaş’tan Vekillere teşekkür ziyareti

Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Aktaş ve Yönetim Kurulu üyeleri TBMM Ak Parti Grup Toplantısına katılıp, Ak Parti Grup Başkan Vekili İlknur İnceöz’ü Milletvekili Cengiz Aydoğdu ve Millet Vekili Mustafa Serdengeçti’yi makamında ziyaret etti..

Aktaş’tan Vekillere teşekkür ziyareti
Aksaray Anadolu AŞ
19 Şubat 2016 00:38

TBMM Ak Parti Grup toplantısına katılan Geçlik Kolları Başkanı Aktaş, Toplantıda Başbakan sn.Ahmet Davutoğlu’nun gündeme dair konuşmasını dinledikten sonra, Ak Parti Grup Başkan Vekili İlknur İnceöz, Cengiz Aydoğdu ve Mustafa Serdengeçti’yi ziyarette bulundular.

Milletvekillerimize Aksaray gençlerine verdikleri ve verecekleri desteklerinden dolayı Ak Gençlik olarak teşekkür ederiz diyen Başkan Aktaş, Ak gençliğin her zaman yanında oldunuz ve her şeyden önce birer büyük olarak bize önderlik yaparak bizlere yol gösterdiniz. Gelecek neslin daha sağlam ve bilinçli bir şekilde yetişebilmesi için hepimizin gayretle çalışması gerekir. Desteklerinizle Ak Gençliğin her zaman yanında olduğunuzu biliyoruz. Aksaray’da genç kardeşlerimiz için yapacağımız proje ve çalışmalar için şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada vekillerimiz ile iş birliği içerisinde uyumlu bir şekilde çalışacağız dedi.

Ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Milletvekilleri, Hükümetimizin Geçlerimize vermiş olduğu destekler bellidir ve bu destekleri daha çok artırmak için bizlerde üzerimize düşen görevleri yapma gayreti içerisindeyiz. Yeni Türkiye’nin inşasında önemli rol alacak gençlerimizi daha donanımlı daha bilinçli bir şekilde yetiştirmek için hükümetimizin de verdiği imkânlarla en güzelini yapmaya çalışacağız. Daha güzel bir nesil inşa edebilmek için Gerek girişimci Gençlerimize gerek öğrencilerimize ve diğer gençlerimiz için çalışmalarımız devam edecektir. Hükümetimiz ve bizler Türkiye’nin aydınlık geleceği olacak olan genç kardeşlerimizin her zaman yanında olacağız. Gençlikle bağımızın daha fazla güçlenmesi için çalışacaklarını belirten milletvekilleri, yapılacak faaliyetler ilgili karşılıklı talep ve istişarelerde bulundular. Milletvekillerimiz Ak gençliğin her zaman yanında olduklarını ve yapılacak faaliyetler için destek olacaklarını belirttiler..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.