Dolar 32,5696
Euro 34,9457
Altın 2.426,61
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Per 30°C
Cum 27°C
Cts 24°C
Paz 24°C

Altınsoy: 24 Haziran Türkiye’nin yükseliş seçimi olacak

Altınsoy: 24 Haziran Türkiye’nin yükseliş seçimi olacak
Aksaray Anadolu AŞ
30 Mayıs 2018 15:55

AK Parti Milletvekili Adayları 24 Haziran seçimleri öncesi, İlçelerde seçim ziyaretlerini hızlı bir şekilde sürdürüyorlar.

Gün içerisinde, Ortaköy, Sarıyahşi ve Ağaçören ilçelerini ziyaret eden İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Milletvekili Adayları İlknur İnceöz, Cengiz Aydoğdu, Mustafa Serdengeçti, Muhammed Aktaş, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin Kılıç ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan AK Parti heyeti, İlçe sakinleri ile görüşüp, sorun, talep ve önerilerini dinliyor.

Milletvekili Adayları Cengiz Aydoğdu, Mustafa Serdengeçti, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk ve Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin Kılıç, Sarıyahşi ve Ağaçören İlçelerini karış karış gezerken, Milletvekili Adayı İlknur İnceöz, Muhammed Aktaş ve İl Başkanı Hüseyin Altınsoy Ortaköy İlçesinde vatandaşlarla bir araya geldiler.

İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, ziyaretler esnasında yaptığı konuşmasında, “Türkiye doludizgin seçime koşuyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Devlet Bahçeli adeta muhalefet partilerini ters köşeye yatırdılar. Normal şartlarda yan yana durmaları mümkün olmayan, aynı düşünmeyen, aynı yöne bakmayan dört birbirine benzemez büyük bir telaşla yan yana geldi. Ziyaretlerimizde görüyoruz ki vatandaşlarımız oynanan oyunların farkında, bizler küçük hesaplar yapmayacağız. Hedefimiz Büyük ve Güçlü Türkiye. Allah’ın izniyle 24 Haziranda İlimizde 4-0 yapacağız güçlü bir temsil, güçlü bir meclis ile de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhur İttifakı olarak Başkan yapacağız. 24 Haziran Türkiye’nin yükseliş seçimi olacak” ifadelerine yer verdi.

Milletvekili Adayları ise “İlçelerde gördükleri desteğin kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek, hizmet için yola çıktıklarını, hedeflerinin bir makam ve mevki olmadığını belirterek; “Gönül verdiğimiz parti olan AK Parti çatısı altında memleketimize en iyi hizmeti sunmak için bu yola çıktık. Partimize, Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a destek veren ve güvenen tüm vatandaşlarımızı ve parti mensuplarımızı rabbim mahcup etmesin. Her zaman olduğu gibi gece gündüz demeden çalışacağımıza söz veriyoruz” dediler. (HaberAksarayCom)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.