Dolar 32,4470
Euro 34,7385
Altın 2.464,28
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 27°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
27°C
Parçalı Bulutlu
Per 25°C
Cum 24°C
Cts 21°C
Paz 23°C

Altınsoy: Aksaray, Cumhurbaşkanımızı coşkuyla karşıladı

Altınsoy: Aksaray, Cumhurbaşkanımızı coşkuyla karşıladı
Aksaray Anadolu AŞ
5 Haziran 2018 01:42

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Aksaray Mitingine katılımlarından dolayı tüm Aksaraylılara teşekkür etti.

AK Parti İl Başkanı Altınsoy, katılımdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Aksaray yeni bir rekora imza atmıştır. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı bir kez daha bağrına basarak, ona olan sevgisini gönül bağını göstermiştir. İlimizin cadde ve sokaklarında adeta sevgi seli oluşmuştur. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan yapılan ve yapımı tamamlanan birçok eserin yanı sıra yeni dev projelerin müjdesini vererek Aksaray’a olan sevgisini bir kez daha tescillemiştir. Allah’ın izniyle Aksaray 24 Haziran için rengi bellidir.

Bu duygu ve düşüncelerle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan için miting alanını dolduran, iftar programına katılım sağlayan ve geçiş güzergahında cadde ve sokaklarda coşkulu bir karşılama yapan tüm Aksaraylı hemşerilerime teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

İl Başkanı Altınsoy, ayrıca mitinge katılım sağlayan Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın’ın Genel Başkan Yardımcısı, Seçim İşleri Başkanı Ahmet Sorgun’un, Başbakan Yardımcısı, Erzurum Milletvekili Recep Akdağ’ın da katılım sağladıklarını belirterek, coşkularına ortak oldukları için kendilerine teşekkür etti.. (HaberAksarayCom)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.