Dolar 32,3371
Euro 35,1349
Altın 2.310,24
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
20°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 26°C

Altınsoy: Aksaray’a hizmeti, yaparsa yine Ak Parti yapar

Altınsoy: Aksaray’a hizmeti, yaparsa yine Ak Parti yapar
Aksaray Anadolu AŞ
6 Haziran 2018 01:58

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, seçim gezilerini Necip Fazıl Kısakürek Caddesinde sürdürürken, 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ilk turda seçimi kazanacağını ve Milletvekili Genel seçimlerinde ise Cumhur İttifakının Aksaray’da 4-0, ülke genelinde de 300’ün üzerinde milletvekili kazanacağını söyledi.

AK Parti’nin 2002 yılından buyana milletinin hizmetinde olduğunu ve milletini sağlıktan, ulaşıma, eğitimden ekonomiye kadar birçok alanda milletinin yanında olduğunu söyledi.

Başkan Altınsoy, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Aksaray mitinginde halkın çok büyük sevgi ve heyecan yaşadığını da söyleyerek, “Cumhurbaşkanımız Aksaray’da miting yaptıktan sonra halkımızla birlikte Belediyemizin mahalle mitingine de katılmış 25 Bin Aksaraylı ile aynı anda iftarını yapmıştır. Aksaray’a özel ilgisini göstermiştir. Cumhurbaşkanımızın bu ilgisine karşılık halkımız da 24 Haziran’da sandıkları AK Parti oyları ile patlatarak Partimize ve Cumhurbaşkanımıza olan sevgilerini sandığa yansıtacaklardır.

Hemşerilerimiz bugüne kadar partimize çok büyük destek vermiştir. Hemşerilerimizin bu desteğine de Cumhurbaşkanımız ayrıca teşekkür etti. Aynı desteği bu defa ayrı bir rekorla taçlandırmamızı da istemiştir. Halkımız aynı şekilde sandıklarda partimizi ve Cumhurbaşkanımızı destekleyeceğine inanıyoruz.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Aksaray mitinginde yaptığı konuşmada yapılan hizmetleri ve yapılması planlanan projeleri de yeniden hatırlattı.

Bu hizmetlerin bir kısmı şöyledir;

Aksaray’a Eğitimden sağlığa, tarımdan enerjiye, orman ve su işlerinden toplu konuta birçok alanda 11 milyar liraya yakın yatırım yaptık.

Öğrenciler daha iyi eğitim alsın diye 1.798 adet yeni derslik yaptık.

İhtiyaç sahibi öğrencilerimize 36 milyon lira eğitim desteği sağladık.

8 bin 121 kişi kapasiteli yükseköğrenim yurtları açtık.

Aksaray’a üniversite getirdik.

Sağlıkta, 400 yataklı Aksaray Devlet Hastanesi’nin de aralarında olduğu 7’si hastaneden oluşan 23 sağlık tesisi kazandırdık.

Devlet hastanemizi 200 yataklı bir ek bina yaparak büyütüyoruz.

Aksaray’da 4 bin 840 konut uygulamasını hayata geçirdik.

Aksaray’ın hızına hız kattık.17 kilometre olan bölünmüş yol uzunluğunu, 191 kilometre daha ekleyerek 208 kilometreye ulaştırdık.

33 kilometre uzunluğa sahip Aksaray Çevre Yolunun da proje çalışmaları sürüyor.

Hızlı tren Aksaray’ın da hakkıdır, yaparsa AK Parti yapar dedik.

Aksaray’da verdiğimiz 285 milyon liralık teşviklerden 133 bin 263 sigortalı ve işveren faydalandı.

Aksaray’ın en önemli problemlerinden olan içmesuyu meselesini çözdük.

Ortaköy Çiftevi 2 Barajını ve 6 göleti hizmete aldık.

AK Parti olarak başlattığımız hayvancılık destekleme programlarımızla yüzde 50 ila 80 arasında hibe veriyoruz.

Aksaraylı çiftçilerimize toplam 1,3 milyar lira tarımsal destek verdik.

Aksaray-Ulukışla hızlı tren bağlantı yolu yatırım programına alındı, yakında ihalesi yapılacak.

Kırıkkale-Kırşehir-Aksaray-Niğde hızlı tren projemizle ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Yaklaşık 7 milyar liralık maliyeti olan projeyi de, 2023 yılında tamamlamayı hedefliyoruz.

Aksaray için bir diğer hızlı tren projemiz olan 530 kilometre uzunluğundaki Antalya-Konya-Aksaray-Nevşehir-Kayseri hızlı tren hattının toplam maliyeti 11,5 milyar lirayı buluyor.

Gülağaç Sofular Barajı ile Ortaköy Harmandalı Göleti’nin yapımı sürüyor.

Aksaray’ın hasretle beklediği Mamasın Barajı Sulamasını rehabilite ediyoruz.

1962 yılında hizmete açılan Mamasın Barajı’ndan sulanan 214 bin 200 dekar arazinin sulama şebekesini borulu sisteme çeviriyoruz.

Uzunluğu 50 kilometreyi bulan iki ayrı içmesuyu isale hattı ile modern bir içmesuyu arıtma tesisi inşa ediyoruz.

TOKİ tarafından Aksaray Sanayi Sitesinde küçük sanayi sitesi esnafımız için 1.620 adet dükkân yapılacak.

“Aksaray’ın en önemli problemlerinden olan içmesuyu meselesini çözdük.”

“Aksaray için olan bir diğer hızlı tren projemiz ise Antalya-Konya-Aksaray-Nevşehir-Kayseri hızlı tren hattıdır.”

“Aksaray-Ulukışla hızlı tren bağlantı yolu yatırım programına alındı.”

“Türkiye, her alanda, özellikle de hak, adalet ve özgürlükler noktasında çok büyük bir mesafe almıştır.”

“AK Parti Türkiye’sinde doğan, bizim dönemimizde hayata adım atan, gerçek demokrasiyle yine bizim dönemimizde tanışan gençlerimizin, bu karşılaştırmayı özellikle ve muhakkak yapması gerekiyor.”

“Her gün krizlerle, kaoslarla boğuşan bir Türkiye artık yok.”

“Aksaray, rekor oy oranıyla Türkiye genelinde Bayburt ve Rize’den sonra üçüncü oldu. Vefanızdan ötürü sizlere gönülden teşekkür ediyorum.”

24 Haziran’da Aksaray’dan yeni rekor bekliyorum. Aksaray’ın da bizi mahcup etmeyeceğini çok iyi biliyorum.

Aksaray’da verdiğimiz 285 milyon liralık teşviklerden 133 bin 263 sigortalı ve işveren faydalandı.

Aksaraylı çiftçilerimize toplam 1,3 milyar lira tarımsal destek verdik.

Hızlı tren Aksaray’ın da hakkıdır dedik. 530 kilometre uzunluğa sahip Antalya-Konya-Aksaray-Nevşehir-Kayseri hızlı tren hattının toplam maliyeti 11,5 milyar liradır.

Ulaşımda, 17 kilometre olan bölünmüş yol uzunluğunu, 191 kilometre daha ekleyerek 208 kilometreye ulaştırdık.

Sağlıkta, 400 yataklı Aksaray Devlet Hastanesi’nin de aralarında olduğu 7’si hastaneden oluşan 23 sağlık tesisi kazandırdık.

Evlatlarımız daha iyi eğitim alsın diye 1.798 adet yeni derslik yaptık.

Yaptıklarımız yanında gelecek 5 seneye dair 146 projemizi anlatıyoruz.

“İNSANI YAŞAT Kİ DEVLET YAŞASIN” anlayışıyla insanımızın hak ve özgürlüklerini kısıtlayan bütün düzenlemeleri rafa kaldırdık.

Nitelikli işgücünü yurdumuza çekmek adına aktif politikalar izlemeye devam edeceğiz. Yurtiçi ve yurtdışındaki uluslararası işgücü ve yurtdışındaki Türk işgücü için izleme ve değerlendirme sistemi kuracağız.

Mevsimlik tarım işçilerimizin ve ailelerin yaşam ve çalışma şartlarını iyileştirme ile çocuk işçiliğini önlemeye yönelik projeleri ülke genelinde hayata geçireceğiz.

Gençlerimiz ve kadınlarımızın niteliklerini geliştirecek yeni eğitim programları uygulayacak ve kariyer danışmanlığı hizmetlerimizi yaygınlaştıracağız.

Çalışanlar, işverenler ve emekliler arasında hakkaniyetli bir denge kurarak sürdürülebilir ve etkin çalışan bir sosyal güvenlik sistemi oluşturmayı hedefliyoruz.

Ekonomimizin en önemli çıpası olan mali disiplinden asla taviz vermeyeceğiz.

İç ve dış ticaret ağlarımızı genişleteceğiz. Yeni pazarlara girecek ve mevcut pazarlarımızdaki rekabet gücümüzü artıracağız.

Ar-Ge ve yenilik faaliyetlerini özel sektör odaklı olacak şekilde artıracağız. Elde edilecek çıktıların ticarileştirme ve markalaşma süreçlerini hızlandırarak katma değer artışı sağlayacağız.

El sanatkârları, ustalar gibi küçük ölçekli bireysel girişimcilerin ürünlerinin, e-ihracat ve fuar gibi platformlarda aktif olarak pazarlamalarını sağlayacak dış ticaret sermaye şirketlerinin kurulmasını sağlayacağız.

Yurtdışında metropol şehirlerde kurulacak Türk Gurme Merkezlerini proje bazlı olarak destekleyeceğiz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.