Dolar 32,4757
Euro 34,9765
Altın 2.433,37
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Cum 27°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 23°C

Altınsoy: Aksaraylı Hemşehrilerimiz istikrar sürsün diyor

Altınsoy: Aksaraylı Hemşehrilerimiz istikrar sürsün diyor
Aksaray Anadolu AŞ
24 Haziran 2018 01:01

Türkiye ne zaman kendi ayakları üzerinde durmaya başlasa ve istikrarı yakalasa bunun önüne geçilmeye çalışıldığını ifade eden AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, ülkenin dışa bağımlılıktan kurtulmaması için dış güçlerin bu oyunları oynadığını vurguladı.

Altınsoy, seçim sürecinde gördük ki Aksaraylı hemşerilerimiz sağlıktan eğitime, ulaşımdan ekonomiye kadar insanlar hatalarından memnunlar ve 24 Haziran seçimlerinden sonra da istikrarın sürmesini istiyorlar” dedi.

Aksaray’da yapılan sağlık yatırımları, tarımsal desteklemeler, eğitimde öğrencilerimizin masalarına konulan kitaplar ve bilgisayarlı eğitime geçtiler. Aksaray Üniversitesi açıldı, 25 bine yakın öğrencimiz eğitim görüyor. Öğrencilerimiz KYK yurtları yapıldı orada beş yıldızlı otel konforunda kalıyorlar. Yollarımız duble yol oldu. Hastalarımız istedikleri hastane de tedavi olabiliyorlar. İstedikleri eczaneden ilaç alabiliyorlar. İnsanlarımız ev, araba sahibi oldular. Hayatlarını en üst düzeyde yaşıyorlar.

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Engelli vatandaşlarımıza, engelli vatandaşımıza bakanlara destek veriyoruz. AK Parti ile vatandaşlarımızı yaşam standart’ı yükseldi. Bu standartı düşürmek istemiyor. Bunun için yarın yapılacak seçimlerde Milletvekilliğinde AK Parti’ye ve Cumhurbaşkanlığında Recep Tayyip Erdoğan’ı oyları ile destekleyeceklerdir.

Aksaray’ın yapılması beklenen hizmetleri AK Parti iktidarları ile aldığını ve “Yaparsa AK Parti Yapar” sloganı ile halkımız AK Partiye ve Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a olan güvenlerini ve desteklerini rekor oyla sandıkta gösterecektir” dedi.

AK Parti olarak 16 yıldır tüm engellemelere rağmen millete neyi taahhüt ettilerse onu yerine getirmenin gayreti içerisinde olduklarını aktaran AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy şöyle konuştu:

“Aksaray başta olmak üzere, tüm Türkiye, ilk turda bu millet kendine hizmet eden ekibe, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Cumhur İttifakı’na büyük bir destek vererek, konuyu ikinci tura bırakmadan bitireceğini düşünüyorum. Hem güçlü Meclisin hem güçlü başkanın oluşmasına bu millet vefa duygusuyla, ferasetiyle beraber çok önemli katkı sağlayacak”

1 Kasım seçimlerinde Türkiye rekoru kıran Aksaray`da bugüne kadar milletin desteğini hep arkalarında hissettiklerini vurgulayan AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy “Bugün PKK terör örgütü’nün veyahut da FETÖ terör örgütünün sözcülüğünü yapmaya başlayanlara da inanıyorum ki bu millet sandıkta en güzel cevabı verecektir.” dedi.

Seçimlerin önemine işaret eden AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, şunları kaydetti:

“Bu seçim önemli, bu seçim farklı. Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin hayata geçeceği, ülkemizin yeni bir yönetim sistemi ile buluşacağı yeni bir dönemi inşallah 24 Haziran’da başlatacağız. 24 Haziran Türkiye’nin gelecek yüzyılını şekillendirecek çok önemli bir eşik. Bu eşiği millet olarak hep birlikte aşmaya mecburuz.”

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy şöyle devam etti “Türkiye’nin iç ve dış tehlikelere karşı korunması, bugünkü dik ve haysiyetli duruşuyla dış politikadaki gücünün devamı, 16 yıllık ortaya koymuş olduğu büyük hizmet kervanının yürümesi ve cumhurbaşkanlığı sistemiyle güçlü ve çabuk iradeyle hızlı kararların alındığı dev bir Türkiye’nin geleceğini müjdeleyen bu seçimde oylar bir yandan Recep Tayyip Erdoğan’a, bir yandan AK Parti’ye vurulmak suretiyle Türkiye’nin mutlak geleceğinde hep beraber pay sahibi olacağız. Bu duygu ve düşüncelerle yarın yapılacak olan seçimlerin ilimize, ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.