Dolar 32,3297
Euro 35,0425
Altın 2.281,75
BİST 8.988,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Az Bulutlu
Aksaray
20°C
Az Bulutlu
Cum 24°C
Cts 24°C
Paz 25°C
Pts 26°C

Altınsoy, İl Özel İdaresi Genel Sekreterini ziyaret etti

Altınsoy, İl Özel İdaresi Genel Sekreterini ziyaret etti
Aksaray Anadolu AŞ
1 Kasım 2017 16:34

Kamu kurum ve kuruluşların çalışma ve faaliyetleri hakkında bilgiler almak üzere ziyaretler gerçekleştiren Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, beraberindeki Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk ve İl Genel Meclis Başkanı Muammer Tüzün ile birlikte İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ’ı makamında ziyaret ederek brifing aldı.

Genel Sekreter Altundağ, İl Başkanı Altınsoy’a İl Özel İdaresinin 2018 yılı hedefleri, yürütülen projeler, KÖYDES çalışmaları, araç ve personel hakkında bilgi sundu.

İl Özel İdaresi çalışma ve faaliyetleri hakkında bilgiler aktaran İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ’a teşekkür eden İl Başkanı Altınsoy, başarılı çalışmalarının devam etmesi temennisinde bulundu.

Yaptığı ziyaret ile ilgili bir değerlendirmede de bulunan İl Başkanı Altınsoy; İl Özel İdaremiz yerel yönetimlerin en önemli ayağını oluşturmaktadır. İl Özel İdaresi köylerimizde gerçekleştirdiği yol, kanalizasyon, imar çalışmaları gibi alt yapı yatırımları yanında tarım, eğitim, çevre, sağlık, kültür ve turizm gibi alanlarda da il genelinde faaliyet göstermektedir. Temel amacı köylerde yaşayan vatandaşlarımızın yaşam standardını yükseltmek olan İl Özel İdaremiz, bu amaca yönelik her yıl yüzlerce yatırıma imza atmaktadır. Tüm çabamız vatandaşlarımızın konforlu yaşamını sağlamak içindir ve bu çabamız artarak devam edecektir.” dedi.

İl Başkanı Altınsoy’un ziyareti kurum personelini ziyaret ile sona erdi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.