Dolar 32,3346
Euro 35,2006
Altın 2.247,92
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 9°C
Cts 11°C

Altınsoy: Kimse yolumuza taş koyamayacak

Altınsoy: Kimse yolumuza taş koyamayacak
Aksaray Anadolu AŞ
26 Mayıs 2018 23:44

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Türkiye’nin en önemli gündemi olan 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçim çalışmalarını sahada sürdürdü.

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, 24 Haziran’a sayılı günler kala ilimizdeki çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Genç Milletvekili Adayı Muhammed Aktaş ve yönetim kurulu üyeleri ile bu kez Galericiler Sitesi Esnafını ziyaret edip, yeni sistem ile ilgili detaylı bilgi verdi. Altınsoy, Yeni sistemde kimseye tek başına her şeyi yapma yetkisinin verilmeyeceğinin altını çizdi.

“KİMSE YOLUMUZA TAŞ KOYAMAYACAK’’

Türkiye’de istikrar için, Güçlü Meclis, Güçlü Hükümet ve Güçlü Türkiye için güçlü bir sistemin zorunluluk olduğunu vurgulayan Altınsoy, “ 24 Haziran Seçimleri ile sistemimizi güçlendireceğiz. Darbelerin, terörün olduğu ülkeye yatırım gelmez, turist gelmez. Biz zincirlerimizi kırdığımızda kimse yolumuz taş koyamayacak. Yatırımlarımız çoğalacak, AK Parti Hükümetlerimizin dev projeleri Hizmete girdiğinde kazanılacak milyarlarca lira milletin cebine girecek. 2023’te dünyanın en büyük 10 ülkesinden biri haline geleceğiz. ‘’ dedi.

“DAHA HIZLI YOL ALACAĞIZ’’

Başkan Altınsoy, Yeni sistemde son sözü milletin söyleyeceğini belirterek, ‘’Türkiye’de son 15 yılda büyük projeler hayata geçti. Ama daha ileri gideceğiz. Ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine çıkartacağız. Bunlar hep icraatla oluyor. Fatih Sultan Mehmet karadan yürüttü, torunu Recep Tayyip Erdoğan da Avrupa ile Asya’yı denizin altından tünellerle birbirine bağladı. Adalette, sağlıkta, eğitimde büyük reformlar yaptık. AK Partinin birikimlerini harcamak için, 15 Temmuz hain darbesini denediler başaramadılar, şimdi ekonomimize darbe yapmaya çalışıyorlar başaramıyorlar. Yeni sistemde Meclis daha sağlıklı çalışacak. 24 Haziran’da çift başlılık sona erdiğinde daha hızlı yol alacağız. Tüm engellemelere rağmen vatandaşlarımızla bir ve beraber olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.