Dolar 32,3697
Euro 34,9616
Altın 2.325,62
BİST 9.075,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Altınsoy: Türkiye neydi, ne oldu

Altınsoy: Türkiye neydi, ne oldu
Aksaray Anadolu AŞ
12 Haziran 2018 15:44

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Sarıyahşi İlçe Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programında ilçe sakinleri ile bir araya geldi.

İftar programında konuşan Başkan Altınsoy, “AK Parti ülkemizde çok şeyler yaptı öncelikle bunu vatandaşlarımıza hatırlatmamız lazım. Çünkü gençlerimizde oy kullanacak. Gençlerimize AK Parti iktidarları öncesinde de her şey günlük gülistanlıkmış gibi geliyor. Hatırlamakta fayda var AK Parti iktidarından önce Türkiye ne idi, ne oldu. Bunları gençlerimize anlatmamız lazım” dedi.

Başkan Altınsoy, “Evlatlarımız AK Parti iktidarları öncesinde 40- 50 kişilik sınıflarda okurdu. Şuan da derslik başına düşen öğrenci sayısı 25’dir. Aksaray’da 1.798 adet yeni derslik yaptık. AK Parti iktidarları döneminde, Öğretmenlerin maaşları 5 kat arttı. Okul öncesi eğitimi yaygınlaştırdık. Eskiden kara tahta vardı. Türkiye’de ilk defa akıllı tahta, yazıcılar, tablet bilgisayarlar hayata geçti. İlk defa öğrencilerimize ücretsiz ders kitabı verildi. Yine Aksaray’da üniversite okuyan gençlerimizin rahatına önem verdik. 2002 yılında 1184 yatak sayısı ile 3, yurtta hizmet verilmekte iken, Nisan 2018 itibarı ile 8905 yatak sayısı ile 9 yurtta 18 Blokta hizmet verilmektedir. Bu hizmetleri hayata geçiren AK Parti hükümetidir. Yapılan yatırımlar rakamlar ortada lütfen bunları duyuralım. İşçisinden memuruna, yaşlısından gencine vatandaşlarımıza en çok biz sahip çıkıyoruz. Eğitimden sağlığa, ulaşımdan haberleşmeye, her alanda vatandaşlarımızın yanındayız” şeklinde konuştu.

Altınsoy, “Biz milletimizin her zaman yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Şimdi Milletimizden bizim yanımızda olmalarını dualarını ve desteklerini istiyoruz. 24 Haziran seçimlerinden yüzümüzün akıyla Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı, Güçlü bir temsille Başkan yapalım” ifadelerine yer verdi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.