Dolar 32,5521
Euro 34,7644
Altın 2.493,15
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
25°C
Parçalı Bulutlu
Cum 23°C
Cts 22°C
Paz 23°C
Pts 26°C

Altınsoy’un 24 Temmuz Basın Bayramı mesajı

Altınsoy’un 24 Temmuz Basın Bayramı mesajı
Aksaray Anadolu AŞ
24 Temmuz 2018 12:00

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında, “24 Temmuz 1908 tarihinde İkinci Meşrutiyet’in ilanıyla birlikte Türk basınında sansürün kaldırılması nedeniyle, her yıl 24 Temmuz günü kutlanan Basın Bayramı’nın tüm basın camiasına hayırlar, güzellikler getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Başkan Altınsoy, “Ülkemiz içinde bulunduğu konjonktürel durum nedeniyle gazetecilik mesleğinin hem zor hem de çok hassas çizgiler üzerinde yürütülmesi gereken önemli bir meslektir. Özellikle 15 Temmuz hain darbe girişiminde ülkesi ve milleti için doğruları büyük bir cesaretle icra eden gazetecilerimizi yürekten tebrik ediyorum. Gazetecilerimiz ne olursa olsun o milletimizi doğru bilinçlendirerek kritik noktalarda önayak olmuşlardır. Hassasiyetlerimizi hedef seçen hainlere karşı safını belli ederek halkı doğru bilinçlendirme konusunda yönlendiren gazetecilerimiz, tarihin her sayfasında yerini almıştır”

Gazetecilerin yaşamın her alanında doğruları aktarma çabasında olduklarını dile getiren Altınsoy, “Kamuoyunu aydınlatmak ve insanları olaylardan haberdar etmek için günün her saatinde haber peşinde koşan gazetecilerimiz zor şartlarda ve sorumluluk duygusu içinde toplumumuzu bir taraftan gelişen olaylar karşısında aydınlatırken bir taraftan da halkımızın talep ve beklentilerini yansıtarak önemli bir kamu görevini yerine getirmektedirler. Dinamiklik isteyen mesleklerin başında gelen gazetecilik, her anlamda çok yönlü olması gerekir. Çünkü her kesimin sesi ve kulağı olduğunu bildiğimiz gazetecilik, kulvar tanımadan her yerden haberdar olma peşindedir. Buda gazetecilik mesleğinin kutsal kutsal ve bir o kadar da meşakkatlerinin nedenli zor olduğunu gösterir” dedi.

Altınsoy, “AK Parti hükümetlerinin yapmış oldukları icraatları doğru ve tarafsız bir şekilde kamuoyuna yansıtmaya çalışan gazetecilerimize teşekkür ediyorum. Çünkü Aksaray ve bölgemiz için son derece önemli projelere imza atılıyor. İlçelerimizde ve kırsal kesimde yaşayan vatandaşlarımız artık geleceğe daha güvenle bakan bir profil konumuna gelmiştir. Gazeteciler tüm bu olumlu gelişmeleri servis ederek vatandaşların doğru yönde hareket etmelerini sağlamaktadır” ifadelerine yer verdi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.