Dolar 32,3361
Euro 35,2001
Altın 2.247,23
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 9°C
Cts 11°C

Asansör ile ilgili istişare toplantısı düzenlendi

Aksaray Belediyesi ile Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü tarafından ‘Asansör’ konulu istişare toplantısı düzenlendi..

Asansör ile ilgili istişare toplantısı düzenlendi
Aksaray Anadolu AŞ
15 Ekim 2016 00:40

Belediye Konferans salonunda düzenlenen toplantıya, Aksaray Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Gül, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Refik Tezcan, AYK Genel Müdürü Mustafa Tutsak, Mühendis Rıza Bektaş ile Asansör firmalarının ve Yapı Denetim Firmalarının yetkilileri katıldı.

Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Refik Tezcan Aksaray’ın son 3 yılda yapılan çalışmalarla Aksaray’ın asansör noktasında çok iyi bir konuma geldiğinin altını çizerek “3 yıl önce Aksaray ilinde kullanılan asansörleri çoğu kırmızıydı. Fakat bugün geldiğimiz noktaya baktığımız zaman Aksaray 81 vilayetin içinde en iyi konumda olan ildir. Eskiden çalışmış olan Makine Mühendisleri olsun keza mevcut durumdaki AYK firması, belediye ve Bilim Sanayi Teknoloji Müdürlüğünün yoğun çabaları neticesinde bu kırmızı etiket olayını bayağı aşağıya çekmiş durumdayız. Aksaray olarak Türkiye’de en iyi durumda olan illerden bir tanesiyiz” şeklinde konuştu.

İstişare toplantısında Mühendis Rıza Bektaş, asansör firmaları, A tipi muayene kuruluşu ile yapı denetim firmalarının sektörde karşılaştığı sorunlar ve çözümü konusunda katılımcılara önemli bilgiler aktardı..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.