Dolar 32,3266
Euro 35,0806
Altın 2.300,55
BİST 9.049,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Az Bulutlu
Aksaray
20°C
Az Bulutlu
Cum 24°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 26°C

Asfaltlanan OSB yolu ulaşıma açıldı

Her gün 15 Bin kişinin kullandığı Organize Sanayi Bölgesi yolu, Aksaray Belediyesi tarafından asfaltlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu..

Asfaltlanan OSB yolu ulaşıma açıldı
Aksaray Anadolu AŞ
25 Kasım 2015 00:32

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, belediye tarafından asfaltlanan 6 km’lik Organize Sanayi Bölgesi yolunda inceleme de bulundu.

Başkan Yazgı OSB yolunun asfaltlanmasıyla ilgili yaptığı açıklamada verilen sözü kısa sürede yerine getirdiklerini belirterek şunları söyledi:

“ Daha önce söz verdiğimiz gibi 26 Ekimde OSB yolunun asfalt çalışmalarına başladık. Yaklaşık 6 km uzunluğunda 9 metre genişliğinde olan bu yolumuz şu anda tamamlanmış durumda. 14 Kasım’da asfaltını bitirdik. Dolayısıyla söz verdiğimiz zamandan daha kısa sürede tamamlamış olduk. OSB yolu 15 bin insanın kullandığı bir hat olduğu için özellikle burası ile ilgili çok yoğun talepler vardı. Bizde bu talepleri gerçekleştirdik. Hem Aksaray’ımıza hem de Organize Sanayi Bölgemize hayırlı olur inşallah. Bundan sonra ortasında bir şerit çalışması yapmak suretiyle buradaki hizmetimizi tamamlamış olacağız. Orta refüjde de sıkıntılı olan yerlerde bir düzenleme yapmak suretiyle yolu tam anlamıyla kullanışa geçirmiş olacağız.”

YORUMLAR

  1. yusuf dedi ki:

    Ulaşıma açıldı 5 ay sonra geri kapandi. Birer km yama yapıldı oda tutmadı şimdi komple kaziniyor dile kolay 9 km yola dunyanin parasını harcadiniz bunun vebalini nasıl odeyeceksiniz. 2 aydır sehir merkezinde asfalt yapmadiniz bu yüzden