Dolar 32,3412
Euro 35,1262
Altın 2.241,33
BİST 8.895,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 7°C
Cum 8°C
Cts 12°C

ASÜ – ATB işbirliği gelişiyor

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, şehrin tarımsal ve hayvansal üretim noktasında gelişmesi adına, üniversite olarak üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını belirtti..

ASÜ – ATB işbirliği gelişiyor
Aksaray Anadolu AŞ
23 Haziran 2016 23:58

Aksaray Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Hamit Özkök, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte ASÜ Rektörü Şahin’i makamında ziyaret etti. Açılan yeni fakültelerin, bölümlerin, programların, artan öğrenci sayısının, akademik başarıların ve yaşanan diğer tüm olumlu gelişmelerin kendilerini heyecanlandırdığını kaydeden ATB Başkanı Özkök, üniversitelerin büyümesinin şehirlerin de büyümesi ve gelişmesi anlamına geldiğini söyledi.

Tarımsal ve hayvansal üretimin şehirde çok daha nitelikli şekilde yapılabilmesi için üniversiteyle işbirliği içerisinde çalışmaya hazır olduklarını da dile getiren Özkök, “Sayın Rektörümüze gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Kurumlar arası işbirliğine hazırız. Üniversitenin akademik birikimini üretime yansıtmak arzusundayız” dedi.

Rektör Şahin ise ziyaretten dolayı ATB heyetine teşekkür ederek, “Şehrin tarımsal ve hayvansal üretim potansiyelinin farkındayız. Veteriner Fakültemiz üreticilerimizin bilinç düzeyini arttırmak için çeşitli eğitim programları düzenliyor. Bu programlar çeşitlendirilebilir ve daha yaygın hale getirilebilir. Akademik birikimi, ATB işbirliği ile şehrimize ve üreticimize aktarmaktan bizler de büyük bir memnuniyet duyarız” dedi.

Yapılan kısa açıklamaların ardından, kurumlar arası işbirliği ile yapılabilecek çalışmalar istişare edildi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.