Dolar 32,4905
Euro 34,9626
Altın 2.434,41
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Cum 27°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 23°C

ASÜ, Erasmus+ Gençlik Projelerine akredite oldu

Aksaray Üniversitesi (ASÜ), Avrupa Birliği tarafından yürütülen “Erasmus+ Gençlik” alanındaki projelere, AB Bakanlığı Türkiye Ulusal Ajansı tarafından akredite edildi. ASÜ, Aksaray’da, bu alanda akredite olan ilk ve tek kurum oldu..

ASÜ, Erasmus+ Gençlik Projelerine akredite oldu
Aksaray Anadolu AŞ
2 Mayıs 2016 16:46

Erasmus+ programı, AB’nin 2014-2020 dönemi için eğitim-öğretim, gençlik ve spor alanlarında her yaştan vatandaş için pek çok Avrupa fırsatı sunuyor. Erasmus+ Gençlik faaliyetlerinde ise gençler için yapılacak stratejik ortaklık projelerine ilişkin imkânlar sunuluyor. 2014-2020 döneminde programın toplam bütçesi 14.7 milyar Euro. Bu bütçe ile gençlere, gençlik çalışanlarına yönelik hareketlilik projeleri, büyük ölçekli Avrupa Gönüllü Hizmeti projeleri, stratejik ortaklıklar projeleri, gençlik alanında kapasite geliştirme projeleri, gençlik alanında gençler ve karar alıcılar arasında toplantılar yapılacak.

Rektör Prof. Dr. Yusuf Şahin, ilgili projeye Aksaray’dan akredite olan tek kurumun ASÜ olduğunu ifade ederek, bu çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür etti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.